Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iul 2009 - Anul XIV, nr. 173 (4159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie dureroasă

Valutistul jefuit poate salva oameni, cu preţul propriei vieţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deşi este cât se poate de dureros pentru familie, în starea în care se află în prezent Cristian Căjvăneanu, proprietarul casei de schimb valutar din centrul Sucevei, jefuit la drumul mare de 400.000 de lei, există doar două posibilităţi, susţin medicii: aceea ca bărbatul să fie deconectat de la aparate sau să devină donator de organe.
Doctorii de la Spitalul Suceava, unitatea sanitară în care a fost internată victima, au arătat ieri că valutistul se află în comă profundă şi nu are şanse să iasă din această stare deoarece diagnosticul în cazul său este unul cumplit: moarte cerebrală. Ei au explicat că, în astfel de situaţii, pacienţii sunt fie deconectaţi de la aparate, fie devin donatori de organe, şi au subliniat că în ceea ce-l priveşte pe Cristian Căjvăneanu rudele nu au luat deocamdată nici o decizie.

 

Apropiaţii sunt singurii care mai speră într-o revenire spectaculoasă

Dacă medicii au fost fermi cu privire la şansele de recuperare, familia valutistului continuă să spere într-o revenire spectaculoasă, fiind hotărâtă să nu abandoneze atât de repede ideea că bărbatul ar putea ieşi din coma profundă în care se află. Rudele victimei au luat legătura şi cu specialişti din clinici universitare şi au decis în cele din urmă că transferul în altă unitate sanitară nu ar fi o soluţie în condiţiile în care transportul este dificil de realizat, iar terapia aceeaşi.
Cristian Căjvăneanu, administratorul unei case de schimb valutar din centrul Sucevei, a fost atacat acu o săptămână, în jurul orei 19.20, când avea asupra sa o geantă cu echivalentul a 400.000 de lei (patru miliarde de lei vechi), în lei şi valută. El se afla la câţiva metri de casă în momentul în care agresorii, se pare, doi la număr, l-au lovit în cap, de la spate, cel mai probabil cu o bâtă de baseball.
Agresorii afaceristului sunt în continuare în libertate.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Valutistul jefuit poate salva oameni, cu preţul propriei vieţi.
 Vizualizări articol: 6322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 6 voturi
Valutistul jefuit poate salva oameni, cu preţul propriei vieţi2.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vina e si a politiei (partasa?) trimis de
(27 iul 2009, 11:18:24
Nenumaratele cazuri nerezolvate de politistii suceveni, incompetenti sau prea prosti fata de jefuitori, incurajeaza astfel de actiuni. Evident ca exista si suspiciunea cum ca acesti asa zisi politisti isi iau partea de la jefuitori, din moment ce niicunul nu e prins. Si nu e vorba doar de valutisti!

Se impune primirea salariului politistilor , de la cel mai mic la cel mai mare sef, in procent egal cu procentul criminalitatii in Suceava, in fiecare luna! Sau daca sunt prea prosti in comparatie cu acei ticalosi, OUT din politie. Nu avem nevoie de asa tolomaci care gasesc tot felul de scuze pentru a justifica negasirea faptasilor.
1.1  RE: Vina e si a politiei (partasa?) trimis de
(27 iul 2009, 15:22:22
"Fritz",in mare parte ai dreptate!Acesti asazisi politisti,sau marea lor majoritate,sosesc la servici dimineata ptr "a se delecta" cu fel de fel de activitati,altele decat cele ptr care sunt platiti de catre noi contribuabilii.Ptr a servi cafeaua,a rezolva problemele de acasa,ale firmei,etc in timpul programului,nu trebuiesc platiti de catre noi.Asadar,nu cred ca o sa rezolve acest caz,poate si datorita indiferentei,incompetentei,del acesti "politisti" ar desfasura aceasta activitate intr-o tara membra UE,alta decat Romania,ar fi fost destituiti impreuna cu sefii lor in 30 de zile.Dar,cum la noi este ca la nimeni,acesti indivizi "hiberneaza" pe spatele romanului pana la pensie.Multa sanatate si insanatosire grabnica ii doresc acestui om,familia sa se roage la DUMNEZEU ptr sanatatea lui!
2.   Parere trimis de
(28 iul 2009, 07:35:47
CINE AI CUNOASTE MAI BINE PE VALUTISTI DIN ORAS DECAT POALITIA??????OARE CINE LEA DAT PONTUL JEFUITORILOR?????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei