Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iul 2009 - Anul XIV, nr. 173 (4159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Reacţie

Democrat-liberalii suceveni îşi pierd încrederea în social democraţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Democrat-liberalii suceveni sunt pe punctul de a-şi pierde încrederea în partenerii lor social democraţi din cauza comportamentului neadecvat al acestora. Secretarul general al Organizaţiei Judeţene a PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat că atât el cât şi colegii săi sunt deranjaţi de faptul că PSD-iştii suceveni nu fac altceva decât să critice acţiunile pozitive ale democrat-liberalilor şi să le transmită fel de fel de recomandări fără a face însă şi ei ceva pentru binele judeţului.
„Mă deranjează pe mine şi pe colegii mei faptul că partenerii noştri şi ceilalţi reprezentanţi ai partidelor politice în cursul săptămânii se transformă în reprezentanţi ai societăţii civile, în comentatori politici şi găsesc tot felul de sarcini care să ni le transmită nouă şi tot felul de critici la acţiunile pozitive pe care le avem la nivel de judeţ. Noi recunoaştem că răspunderea noastră este mult mai mare la nivelul judeţului, cade în sarcina noastră conducerea judeţului, dar nu ni se pare firesc ca colegii noştri zi de zi să ne atragă doar atenţia fără să facă şi ei ceva pentru binele judeţului”, a declarat Bălan.

 

Bălan către PSD-işti: „Fraţilor, haideţi să punem umărul şi să găsim acele soluţii la problemele pe care oamenii şi primarii le reclamă”

Secretarul general al PD-L Suceava a transmis celor de la PSD să facă front comun pentru a găsi soluţii la problemele pe care le reclamă oamenii şi primarii din judeţ. „Fraţilor, haideţi să punem umărul şi să încercăm să găsim acele soluţii la problemele pe care oamenii şi primarii le reclamă. Şi ca să nu pară doar o vorbă în vânt atunci când enunţăm o problemă, să venim şi cu soluţia de rezolvare, să nu se întâmple ca atunci când s-a anunţat că se încearcă o soluţie de relansare a curselor la aeroport şi când s-au găsit unii care să spună că acolo ar putea fi probleme de siguranţă, lucru care ne deranjează şi care nu face decât să ne pierdem încrederea în colegii noştri de coaliţie”, a spus Bălan.
Ioan Bălan a amintit de propunerea pe care a făcut-o parlamentarilor suceveni ai coaliţiei PD-L - PSD în urmă cu două săptămâni de a se întâlni şi a discuta despre problemele stringente ale judeţului şi modalităţile de rezolvare a lor. El a spus că întâlnirea a avut loc dar fără parlamentarii social democraţi. În urma discuţiilor, a spus Bălan, s-au conturat o serie de probleme din domeniile mediu, agricultură şi învăţământ pentru rezolvarea cărora conducerea judeţului va face lobby la Bucureşti în perioada următoare. Este vorba de problema colectării laptelui în zona de munte, a investiţiilor pentru prevenirea inundaţiilor şi problema finalizării investiţiilor la unităţile de învăţământ din judeţ unde necesarul este de 1.700 de miliarde de lei vechi. „Nu se vor găsi fonduri pentru finalizarea tuturor lucrărilor dar să încercăm măcar acolo unde e nevoie stringentă să găsim într-un fel sau altul rezolvarea”, a conchis Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat-liberalii suceveni îşi pierd încrederea în social democraţi.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Democrat-liberalii suceveni îşi pierd încrederea în social democraţi2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Balan trimis de
(27 iul 2009, 23:36:06
".... ca colegii"

Cam nasol. Se dovedeste gradul de cultura deosebit de ridicat din PDL Suceava care a decis sa trimita acest monstru sacru in PARLAMENT.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei