Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iul 2009 - Anul XIV, nr. 173 (4159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Farrah Fawcett i-a lăsat averea de şase milioane de dolari fiului ei, Redmond O'Neal

Actriţa americană Farrah Fawcett, decedată pe 25 iunie, la vârsta de 62 de ani, după ce a suferit de cancer, i-a lăsat fiului ei, Redmond O\'Neil, cea mai mare parte a averii sale, estimată la şase milioane de dolari, informează dailymail.co.uk.
Farrah Fawcett, vedeta serialului de televiziune din anii 1970 "Îngerii lui Charlie", şi-a actualizat testamentul în 2007, la puţin timp după ce a fost anunţată de către medici că tipul de cancer de care suferea s-a extins şi la ficat.
Prin acest testament, actriţa americană nu i-a lăsat nimic tatălui lui Redmond, actorul Ryan O\'Neil, cu care a avut o relaţie de 15 ani, încheiată în 1997. Cei doi s-au împăcat la puţină vreme după ce Farrah Fawcett a fost diagnosticată cu cancer, în 2006.
Actriţa a lăsat prin testament şi o anumită sumă pentru Universitatea Texas.
În acest testament, Farrah Fawcett a cerut ca averea moştenită de fiul ei să fie plasată într-un fond special, controlat de doi executori testamentari, care îi vor aloca o sumă lunară pentru cheltuielile de zi cu zi şi îl vor ajuta să îşi cumpere propria lui casă.
Redmond O\'Neil, în vârstă de 24 de ani, se luptă cu dependenţa de alcool şi de droguri încă din adolescenţă. El se află în prezent într-o închisoare din Los Angeles, după ce a fost acuzat de posesie şi consum de droguri.
"Am iubit-o atât de mult (pe Farrah Fawcett - n.r.). Redmond duce acum bătălia vieţii sale dar cred că se descurcă bine. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a onora memoria ei şi pentru a-l apăra pe fiul nostru", a declarat Ryan O\'Neil, în vârstă de 68 de ani, într-un interviu acordat recent presei americane.
Redmond O\'Neal, fiul actriţei Farrah Fawcett şi al celebrului actor Ryan O\'Neal, a fost pus sub acuzaţie pentru deţinere de metamfetamine, substanţe descoperite de poliţie în timpul unei percheziţii efectuate la domiciliul actorului, în septembrie 2008, când tânărul se afla deja în regim de eliberare condiţionată, după o precedentă condamnare pentru posesie de stupefiante.
Situaţia lui Redmond O\'Neal a devenit şi mai dificilă după ce a fost arestat, pe 5 aprilie, la intrarea într-o închisoare din Los Angeles, unde venise să îşi viziteze un prieten. Poliţiştii au descoperit droguri în maşina tânărului.
Tatăl lui Redmond, actorul Ryan O\'Neal - celebru pentru rolurile din filmele "Barry Lyndon", de Stanley Kubrick, şi "Love Story", care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar în 1971 - a fost la rândul lui condamnat, în ianuarie, fiind obligat să urmeze un program de dezintoxicare, care va dura 18 luni. Poliţia americană a găsit droguri în camera actorului în vârstă de 67 de ani, în timpul unei percheziţii din septembrie 2008.
Farrah Fawcett, originară din statul american Texas, şi-a câştigat celebritatea ca fotomodel, după ce a pozat în costum de baie pentru un afiş, în 1970, fiind ulterior distribuită în serialul de televiziune "Îngerii lui Charlie", realizat de producătorul Aaron Spelling. Ea a interpretat personajul Jill Munroe, o detectivă sub acoperire, extrem de atrăgătoare, bronzată, blondă şi cu o coafură ciufulită.
Farrah Fawcett şi-a dat demisia după sfârşitul primului sezon al serialului, dar acest rol a transformat-o într-un adevărat star la Hollywood.
Fawcett a fost nominalizată la premiile Emmy pentru rolul unei victime a violenţei domestice din filmul "The Burning Bed/ Flăcările urii" (1984) şi pentru interpretările sale din drama "Small Sacrifices/ Sacrificii mărunte" (1989) şi serialul "The Guardian/ Îngerul păzitor" (2001).
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Farrah Fawcett i-a lăsat averea de şase milioane de dolari fiului ei, Redmond O\'Neal.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Farrah Fawcett i-a lăsat averea de şase milioane de dolari fiului ei, Redmond O\'Neal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei