Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iul 2009 - Anul XIV, nr. 167 (4153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neatenţie fatală

Şofer de la ROSAL, mort după ce s-a răsturnat cu maşina de gunoi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer al societăţii de salubritate ROSAL, care efectua transporturile zilnice de gunoi de pe ruta Suceava – Fălticeni, a murit în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă seară, pe raza municipiului Fălticeni.
Conducătorul auto, Aurel Comandar, de 50 de ani, cu domiciliul în municipiul Suceava, aflat la volanul unei autospeciale de transport deşeuri menajere marca MAN, descărcase la Fălticeni şi se îndrepta spre Suceava.
În jurul orei 18.45, pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe contrasens, rămânând încarcerat între fiarele cabinei. Un echipaj de Descarcerare al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni a intervenit la faţa locului, scoţându-l pe şofer din cabină şi predându-l personalului medical de la faţa locului, care l-a transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava. Încă de la început medicii au fost sceptici în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale pacientului, internându-l în stare de comă, cu un traumatism cranio-cerebral grav şi un hematon subdural. Bărbatul a mai rezistat doar câteva ore, decedând în jurul orei 2.00.
Adrian Niculescu, directorul ROSAL Suceava, a declarat că maşinile unităţii sunt conforme cu normele tehnice în vigoare şi nu poate emite alte aprecieri până ce poliţia nu va finaliza ancheta.
Din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă că accidentul s-a produs deoarece şoferul nu a adaptat viteza la coborârea unei pante.
De la închiderea gropii de gunoi a municipiului Suceava, zilnic, în jur de zece maşini ale ROSAL efectuează curse de la Suceava la Fălticeni, transportând deşeuri menajere.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer de la ROSAL, mort după ce s-a răsturnat cu maşina de gunoi.
 Vizualizări articol: 2965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Şofer de la ROSAL, mort după ce s-a răsturnat cu maşina de gunoi4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei