Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2009 - Anul XIV, nr. 129 (4115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Expo Auto Bucovina

Expoziţie auto cu peste 40 de maşini la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Pentru cei pasionaţi de autoturisme – de la cele personale până la cele de mare capacitate, de transport mărfuri, dar şi pentru cei interesaţi să îşi achiziţioneze o nouă maşină, Expo Auto Bucovina este ocazia perfectă.
Ajunsă la a opta ediţie, expoziţia, organizată în perioada 04 – 08 iunie 2009, a fost inaugurată ieri, în parcarea centrului comercial Shopping City Suceava, care găzduieşte acest eveniment de referinţă pentru industria auto.
Anul acesta, în premieră, la expoziţie sunt prezente opt mărci foarte cunoscute şi apreciate de autoturisme, numărul maşinilor expuse fiind mai mare de 40.
În cadrul expoziţiei vor avea loc lansări de modele noi şi sesiuni de drive test, şoferii fiind invitaţi să se convingă de calităţile maşinilor în cel mai bun mod: urcând la volanul lor.
De asemenea, pe toată perioada târgului, vizitatorii îşi vor putea verifica cunoştinţele de legislaţie rutieră, mai ales în privinţa noilor reglementări.
De asemenea, tot pentru ei va fi organizat şi un concurs de carting - “Cupa Expo Auto Suceava 2009”.
Manifestarea, organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, a devenit un eveniment apreciat atât de cei din industria auto, cât şi de potenţialii clienţi ai acestora, fiind specializată în autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, vehicule utilitare uşoare, autocamioane, biciclete, motorete, scutere, ATV-uri, motociclete, echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto, Car Audio & Security, tuning, şcoli de şoferi, echipamente şi aparate pentru sport şi agrement.
Atât expoziţia de autoturisme, cât şi Salonul de Accesorii, Servicii şi Timp liber, amenajat în parcarea Shopping City Suceava, pot fi vizitate zilnic între orele 10:00 – 19:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziţie auto cu peste 40 de maşini la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziţie auto cu peste 40 de maşini la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei