Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2009 - Anul XIV, nr. 128 (4114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Turism

Pensiunea Lidana, o nouă imagine, confort şi eleganţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Situată într-un cadru pitoresc, pe meleaguri bucovinene autentice, Pensiunea Lidana vine în întâmpinarea iubitorilor de munte cu servicii de calitate, confort şi bun gust.
Vara aceasta începe cu o nouă imagine a complexului Lidana, o imagine de patru stele a Bucovinei, cu preţuri şi oferte avantajoase.

 

Saună şi jacuzzi

Complexul Bucovinean Lidana este amplasat în localitatea Molid, comuna Vama, chiar în mijlocul pădurii. Este un complex turistic de patru stele, care, pe lângă spaţiile de cazare moderne, excelează prin bucatele bucovinene şi nu numai, adevărate delicii culinare, pregătite de maestrul bucătar Sorin Băeşu.
Maestrul bucătar Sorin Băeşu a declarat că „sezonul de vară a debutat la pensiunea Lidana cu preţuri cu 20%-30% mai mici decât până acum pentru serviciile culinare”.
Două apartamente cu câte două camere, şase camere duble, o cameră pentru tineret cu opt paturi, mobilate modern, cu TV cablu, telefon şi internet, acestea sunt spaţiile de cazare pe care Pensiunea Lidana le pune la dispoziţia turiştilor care-i calcă pragul.
Preţurile de cazare sunt deosebit de avantajoase, iar cazarea într-o cameră cu pat dublu este de 100 de lei pe noapte. Apartamentul cu două camere pentru patru persoane costă 150 de lei pentru o noapte de cazare, iar cel pentru trei persoane costă 120 de lei pe noapte. Cazarea în camera de opt persoane costă 240 de lei, şi anume câte 30 de lei pe noapte pentru fiecare persoană.
Pensiunea dispune de dotări de ultimă generaţie, fiecare cameră este dotată cu grup sanitar propriu, utilat cu cele mai moderne şi luxoase obiecte de igienă corporală. Turiştii cazaţi la Lidana au la dispoziţie o saună, jacuzzi şi duşuri cu hidromasaj.
Pe lângă confortul oferit în camerele pensiunii Lidana, turiştii care aleg să-şi petreacă vacanţa în acest complex au la dispoziţie un foişor de relaxare, terase, un loc de joacă pentru copii, grătar amplasat lângă pârâu şi un platou pentru campare.
Barul, restaurantul, terasa, dar mai ales crama pensiunii sunt puncte forte de atracţie.

 

Maestrul bucătar Sorin Băeşu îşi răsfaţă oaspeţii cu delicii culinare

O gamă largă de preparate specifice zonei încântă ochii şi papilele gustative ale oaspeţilor. Meniuri vânătoreşti, diverse sortimente de peşte, preparate tradiţionale din carne de berbec, preparate la proţap, deserturi delicioase şi băuturi rafinate de producţie proprie sunt deliciile culinare pe care maestrul Sorin Băeşu le pregăteşte şi cu care îşi aşteaptă oaspeţii de pretutindeni.
Pensiunea Lidana oferă şi alternative de petrecere a timpului liber oaspeţilor săi. Amplasată într-un loc pitoresc, unde cultura Bucovinei se reflectă în port, tradiţii şi obiceiuri, turiştii care ajung la Pensiunea Lidana pot face excursii la mănăstirile Voroneţ, Humor, Moldoviţa, Suceviţa, Arbore şi la Catedrala Catolică Cacica. Excursiile se fac cu un microbuz al pensiunii Lidana.

 

Sală de conferinţe

De asemenea, la Lidana se pot organiza mese festive, seminarii şi conferinţe. Pensiunea dispune de o sală de conferinţe de 40 de locuri, dotată cu aparatură pentru desfăşurarea unor întâlniri de afaceri, simpozioane sau conferinţe.
Pensiunea Lidana este locul unde vii oaspete şi pleci prieten.
Pe pagina de internet www.pensiunea-lidana.ro, cei interesaţi pot viziona imagini din pensiune, dotările şi condiţiile de cazare de care dispune complexul turistic. Doritorii pot face rezervări prin intermediul adresei electronice pensiunealidana@yahoo.com, sau la numerele de telefon 0731.317.416, 0741.331.990, precum şi la telefon/fax 0230.239.444.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensiunea Lidana, o nouă imagine, confort şi eleganţă.
 Vizualizări articol: 7207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 13 voturi
Pensiunea Lidana, o nouă imagine, confort şi eleganţă2.1513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PUBLICITATE PE BANI FRUMOSI ??? trimis de
( 4 iun 2009, 11:32:52
DUPA CUM SE POATE OBSERVA ACEST ARTICOL SE PARE A FI O PUBLICITATE DEDICATA CRED CA PE BANI FRUMOSI PENSIUNII MAI SUS MENTIONATA.

ASTFEL NE PUTEM PUNE INTREBAREA CAT NE-AR COSTA PE NOI SUCEVENII DACA AM PLATI UN ARTICOL CU SUBIECTELE URMATOARE :

1. CE SE ASCUNDE IN SPATELE USILOR INCHISE SI A SISTEMULUI DE SECURITATE DIN SPITALUL SUCEAVA ?

2. ANUNT ! UNIVERSITATE DEZINTERESATA DE STUDENTI SCOATE PE BANDA RULANTA IN FIECARE AN SOMERI . CUI PASA !?

3. GOGOASELE POLITICHIEI EUROPARLAMENTARE - PREZIDENTIALE SI TAIATUL IMPREJUR A SENS GIRATORIULUI ?

..............................
2.   Foaaaaarte convenabil trimis de
( 4 iun 2009, 13:52:04
Probabil ca autoarea acestui articol a facut o proba foarte convingatoare a vreunui apartament din aceasta pensiune cu proprietarul si a fost convinsa ca merita sa i faca asa o reclama. A fost satisfacuta ...de serviciile oferite acolo!
3.   Si? trimis de
( 4 iun 2009, 13:58:19
Nu sunteti cuminti, comentatorilor!

Care e problema, nu v-ati saturat de aceleasi stiri, de crime, violuri, furturi etc etc?

Da, e articol publicitar, probabil in editia tiparita apare mentiunea asta. Online vad ca nu. Dar de aici si pana la a jigni autoarea articolului, cum face redusul de mai sus, e cale lunga.
4.   Pentru EXTRA - DREPT LA REPLICA trimis de
( 4 iun 2009, 14:24:29
DL EXTRA DEVENIT " ACID FARA VOIE " AS DORI SA CITITI CU FOARTE FOARTE MARE ATENTIE CEEA CE AM SCRIS MAI SUS PT CA VE-TI AJUNGE LA CONCLUZIA CA CELE SCRISE DE MINE SUNT PROPUNERI PT DOMANA JURNALISTA ALPHONSO SI PT ALTI JURNALISTI CA PE VIITOR SA ATACE PROBLEME MULT MAI IMPORTANTE DECAT PREZENTAREA UNEI PENSIUNI.

MI SE PAREA MULT MAI NORMAL DACA ERA PREZENTAT UN CIRCUIT TURISTIC CARE CUPRINDEA MAI MULTE PENSIUNI UNDE TURISTII SE PUTEAU RELAXA DECAT DOAR UNA CARE TRANSFORMA ACEST ARTICOL INTR-O REALA DISCRIMINARE FATA DE CELELALTE.

DUPA CUM SE POATE OBSERVA DOMNULE " EXTRA ACID " NU AM ADUS SUB NICI O FORMA VREO JIGNIRE AUTOAREI ACESTUI ARTICOL CI AM SUBLINIAT FAPTUL CA SE PUTEU GASI SI ALTE SUBIECTE MULT MAI INTERESANTE PT SUCEVENI .
4.1  RE: Pentru EXTRA - DREPT LA REPLICA trimis de
( 4 iun 2009, 14:54:44
Dl Dinescu, cititi va rog si comentariul nr. 2, semnat de tudorica... Chiar nu se vede nici o jignire acolo? Despre acel comentariu e vorba mai mult.

Nu vad unde e discriminarea fata de celelalte pensiuni, pentru ca, ma repet, eu zic 99% ca e vorba de un articol publicitar, facturat de Monitorul si platit de Lidana.

5.   :DDDD trimis de
( 4 iun 2009, 17:29:26
Stiu ca dna Agheorghicesei ii cam place sa apara prin mass-media, dar sa faci reclama postand un articol in ziarul local, ....... , pai cam bate vantul pe la pensiune.
6.   Reclama ta...aici trimis de
( 4 iun 2009, 17:47:26
Am si eu o afacere si as vrea sa obtin datele de contact a jurnalistei, poate imi face si mie un pic de reclama ca merge cam prost acuma.Oare cum taxeaza articolul?In functie de numarul de cuvinte,pagina pe care apare,daca am preferinte la fotografii.Chiar ma intereseazalaughing)
7.   Publicitate trimis de
( 4 iun 2009, 20:35:46
Articolul acesta este unul publicitar. Nici un redactor nu scrie de capul lui un articol publicitar, pentru simplul motiv ca nu ar fi publicat in ziar. Pentru orice articol publicitar exista oferta speciala, la departamentul de publicitate al ziarului. Asa se intimpla peste tot in lumea aceasta.

Restul consideratiilor nu sunt decat rautati marunte, generate probabil de anumite frustrari.
8.   //////////////////// trimis de
( 4 iun 2009, 20:57:09
oare angajatii de la lidana citesc comentariile la articol ????

:DDDDDDDDDDDDDD
9.   Bucatarul spargator trimis de
( 4 iun 2009, 23:43:14
grasu ala prost care se vrea bucatar, nu e ala care avea picolo mondo si spargea cauciucurile clientilor care parcau in fata restaurantului? gras prost si idiot

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei