Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2009 - Anul XIV, nr. 128 (4114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Implicare

Corjuc propune trei măsuri pentru dezvoltarea economiei judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD Suceava la alegerile europarlamentare Ioan Corjuc propune trei măsuri pentru a dezvolta economia judeţului Suceava. Prima se referă la copierea modelului francez care a dezvoltat o serie de baze de achiziţii care aveau obligaţia de a cumpăra producţia agricolă a micilor producători la un preţ impus, urmând să o revândă cu un adaos minim către super si hipermarketuri.
„Într-una din cele mai dificile situaţii pe care le-a traversat, Franţa a folosit următoarea soluţie pentru ieşirea din criză. A acordat utilaje agricole micilor producători, cu plata anuală şi termen de rambursare în 50 de ani. Acest lucru a dus la relansarea economică şi a făcut ca, acum, Franţa să fie cel mai mare producător agricol al UE.
A treia măsură vizează acordarea de subvenţii sau credite nerambursabile pentru IMM în vederea dezvoltării de surse alternative de energie verde care să scadă preţurile de producţie. Acest lucru se va concretiza prin creşterea competitivităţii economice a IMM-urilor care vor putea face uşor faţă concurenţei”, a spus Corjuc.
 

„Proiectul <Prima casă>, unul din angajamentele asumate de PSD în campania electorală”
Ca măsură de relansare a construcţiilor, Corjuc consideră că trebuie susţinut şi proiectul „Prima casă”, „unul din angajamentele asumate de PSD în campania electorală ca soluţie anticriză, dar şi ca program social”.
Potrivit lui Corjuc, în varianta PSD, „Prima casă” îi avea ca principali beneficiari pe tinerii cu venituri mici sau medii care sunt la început de drum în viaţă şi care au nevoie de o locuinţă pe care să o poată plăti. „Gheorghe Pogea a dat două semnale care sunt inacceptabile: că vor putea beneficia de acest program şi cei care au avut o locuinţă şi au vândut-o şi că singurul criteriu de departajare va fi venitul lunar al celor care doresc să participe la acest program. Nici unul dintre cele două criterii nu sunt acceptabile pentru PSD şi nu vom accepta orice criterii pe care PD-L încearcă să le aplice pe furiş. De programul <Prima Casă> trebuie să beneficieze în primul rând tinerii aflaţi la început de drum. Cei care au avut o casă şi au vândut-o nu sunt în nici un caz la început de drum. Criteriile de departajare trebuie să fie criterii sociale şi nu criterii financiare. Cei care au un salariu de 1.500 de euro îşi pot achiziţiona o casă fără să aibă nevoie de sprijinul Guvernului. În schimb, tinerii profesori, medicii tineri, cei care s-au angajat recent şi care au un salariu cu mult sub 1.500 de euro trebuie să fie principalii beneficiari ai programului <Prima Casă>”, a conchis candidatul PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corjuc propune trei măsuri pentru dezvoltarea economiei judeţului.
 Vizualizări articol: 968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Corjuc propune trei măsuri pentru dezvoltarea economiei judeţului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FATA EXPRESIVA A VULTURULUI PLESUV trimis de
( 4 iun 2009, 12:04:21
DACA VA VE-TI UITA CU ATENTIE LA FATA EXPRESIVA A DOMNULUI CANDIDAT PT EUROPARLAMENTARE VE-TI PUTEA CONSTATA CA PAREREA DE RAU S-A SI INSTALAT DEJA PE CHIPUL DUMNEALUI IAR SPERANTA VA MURI DESIGUR ULTIMA.

IMI PARE SINCER RAU CA ACEST DOMN PT CA NU PORNESTE DE PE ACELASI LOC IN COMPETITIA PT EUROPARLAMENTARE CU DL LUHAN CARE ESTE PE UN LOC MUL MAI ELIGIBIL FATA DE DUMNEALUI.

CRED CA DE SAPTAMANA VIITOAREE NU VOM MAI AUZI DE DUMNEALUI IN SCHIMB VOM AUZI DE BAIATUL CU PARUL BALAI DE DINCOLO DE RADAUTI .
2.   Pt. Dinescu trimis de
( 4 iun 2009, 23:00:43
Vom, veti, vor... asa se scrie corect . E o greseala cu caracter repetitiv la dvs. dati un search pe google cand nu va descurcati.
2.1  RE: Pt. Dinescu trimis de
( 5 iun 2009, 08:27:23
Domnule Dinescu,cu tot respectul,incercati sa scrieti corect.Spuneati ca sunteti jurist.....Cel putin din acest considerent ar trebui sa scrieti corect gramatical.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei