Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2009 - Anul XIV, nr. 128 (4114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Noroc de haos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Balamucul generalizat la nivelul întregii ţări nu putea să nu atingă şi sportul, iar dintre sporturi evident că mai lovit decât toate este cel mai popular: fotbalul.
Nu ştiu ce, şi cât, mai înţeleg forurile internaţionale din ceea ce se petrece la noi, dar parcă-parcă îmi vine să cred că au renunţat de multă vreme şi să mai încerce. Zic asta fiindcă i-ar fi practic imposibil unui englez, francez sau spaniol să priceapă de ce tocmai la noi, unde sunt 18 amărâte în campionat, ultima etapă ajunge să se joace după ce s-au încheiat şi meciurile interţări din preliminariile World Cup, nu doar campionatele în care sunt 20 sau chiar 22 de echipe. Cum n-ar înţelege nici de ce dacă tot am urlat de-am răguşit cu toţii că arbitrii români sunt hoţi, acum, la spartul târgului, toţi conducătorii de cluburi se întrec în a-i lăuda pe ai noştri şi să-i înjure pe fluieraşii de import. Deh!, le-or fi lipsind „greşelile omeneşti” aducătoare de puncte dinainte de startul partidelor!
Noi, cei care trăim pe-aici, suntem însă obişnuiţi cu tot balamucul, aşa că nu ne mai surprinde nici măcar ditamai stadionul, evident că nu suntem în stare că construim altul în loc. Sau dacă da, atunci un cu totul alt stadion decât cel proiectat: adică unul fără acoperiş peste gazon, fiindcă un cretin sau mai mulţi (sau toţi!?) au uitat să comande cablurile pe care acoperişul ar trebui să culiseze! Iar dacă o fac acum, ăstea ar putea fi livrate prin 2017, adică la vreo 5 ani după ce i-am minţit pe Platini, Blatter şi pe ceilalţi proşti că am putea organiza finala din 2012 a Europa League.
Tot haosul ăsta are şi părţi bune, cum ar fi aceea că dispar pe bandă rulantă echipe. Ceea ce face ca o posibil retrogradată, Cetatea, să supravieţuiască bine-merci. Iar dacă tot ne-a lovit (de 4 ori!) norocul, n-ar fi bine să ne organizăm de pe acum? Adică să-l dăm iar afară pe Ion Radu, să aducem vreun maimuţoi antrenor şi vreo 3-4 rebutaţi sau fosile din Divizia A, pentru ca la anu’, pe vremea asta să se-ncingă iar adrenalina în suporteri? Şi să aşteptăm să moară alte 6 capre?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noroc de haos.
 Vizualizări articol: 809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Noroc de haos5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei