Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2009 - Anul XIV, nr. 128 (4114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Oraş digital

Internet gratuit în două dintre parcurile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Locuitorii Sucevei, dar şi cei aflaţi în trecere prin municipiul reşedinţă de judeţ, vor beneficia de internet gratuit atât în zona centrală, cât şi în apropierea sediului primăriei.
Această facilitate va fi oferită ca urmare a unui protocol semnat între Primăria Suceava şi Ministerul Comunicaţiilor, prin care vor fi realizate, pentru început, două hot-spot-uri, de unde conexiunea la internet va fi realizată prin tehnologia wireless.
Primele două zone de acces gratuit la internet vor fi amenajate în parcul Uniunii Europene, de lângă sediul BCR, precum şi în parcul Areni, vizavi de primărie, urmând ca în perioada următoare aceste reţele să fie dezvoltate la nivelul întregului municipiu.
“Sigur, există întrebarea de ce nu s-a făcut acest lucru mai devreme. Pentru că vrem să facem din Suceava un oraş digital, dar nu din banii noştri, ci cu fonduri de la Ministerul Comunicaţiilor. În fiecare zi avem oferte la primărie să facem acest sistem, dar pe banii noştri. Acesta este un proiect integrat la nivelul întregii ţări şi al Uniunii Europene şi un pas important pentru a crea o infrastructură de comunicaţii electronice corespunzătoare în municipiul Suceava”, a declarat primarul Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Internet gratuit în două dintre parcurile Sucevei.
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Internet gratuit în două dintre parcurile Sucevei3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Super tare trimis de
( 4 iun 2009, 14:47:42
dar era deja:))... in parc la universitate si in parcul cu mese de peste drum de bcr... sau la alea fac referire si in articol?... pare`mi`se ca fac referire la altele, oleak mai harcana...:) Anyway.... o idee buna... dar daca extind in tot orasul.. se duc naibii toti providerii:))... cui o sa`i mai convina sa plateasca un abonament la net?:))
1.1  RE: Super tare trimis de
( 5 iun 2009, 00:04:31
UNII ANGAJATI AI PRIMARIEI MERG IN CONCEDIU IN HAWAI ANUL ACESTA...CE PARERE AVETI DOMNULE LUNGUU????DE UNDE ATATA CASCAVAL DIN SALARIU DE BUGETAR????????HOOOOOOOOOOTIII

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei