Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2009 - Anul XIV, nr. 128 (4114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Săptămâna 4 – 11 iunie

Joi, 4 iunie

Expo Auto BUCOVINA

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează cea de a VIII-a ediţie a Expo Auto Bucovina, cu un Salon de Accesorii, Servicii şi Timp liber.
Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria auto, este specializată în autoturisme; autoturisme de teren; microbuze, autocare; vehicule utilitare uşoare; autocamioane; biciclete, motorete, scutere, ATV-uri; motociclete; echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto; Car Audio & Security; tuning; închirieri auto; scoli de şoferi; echipamente şi aparate pentru sport şi agrement şi altele.
Expoziţia se va desfăşura în perioada 04 – 08 iunie 2009, în parcarea Shopping City Suceava şi va putea fi vizitată zilnic între orele 10:00 – 19:00.
În cadrul expoziţiei vor avea loc lansări de modele noi şi sesiuni de drive test. De asemenea, pe toată perioada târgului, vă puteţi verifica cunoştinţele de legislaţie rutieră conform noilor reglementări. Va fi organizat şi un concurs de carting, sub egida “Cupa Expo Auto Suceava 2009” la carting.
Evenimentul se va bucura de prezenţa activă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a Serviciului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.
Deschiderea oficială a expoziţiei, joi, 04 iunie 2009, ora 13:00, la City Gallery, din cadrul Shopping City Suceava.
Mai multe detalii găsiţi pe www.ccisv.ro

 

Expoziţia „Universul Ucrainei”, la Iulius Mall

Consulatul General al Ucrainei la Suceava a organizat, în Galeria Iulius Mall, o expoziţie de tapiserie, ţesături artistice şi goblenuri realizate de artista ucraineană Angelica Rudnizka. Lucrările, de dimensiuni medii şi mici, cu motive tradiţionale specifice ucrainene, dar şi aparţinând altor popoare, precum şi lucrări artistice cu linie şi cromatică modernă, pulsează de vibraţiile creativităţii. Aşa cum a spus la vernisaj Excelenţa Sa dl Yurii Verbytskyi, consulul general al Ucrainei la Suceava, expoziţia constituie încă un pas în relaţia de colaborare pe târâm cultural şi cunoaştere reciprocă între două popoare vecine şi prietene.
Pentru că lucrările urmează să fie itinerate prin mai multe ţări ale continentului European, diplomatul ucrainean a spus că „prin acest vernisaj, Europa începe din România, de la Suceava”, subliniind totodată că în acest fel “vom şti mai mult unii despre ceilalţi”. Expoziţia poate fi vizitată până sâmbătă, 6 iunie.


Expoziţia „Absolvent 2009”, la Shopping City

City Gallery din cadrul Shopping City Suceava găzduieşte expoziţia “Absolvent 2009”. Expoziţia cuprinde lucrările de atestat pentru Competenţă Profesională ale elevilor din clasele XII - a de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, de la secţiile “Arte plastice şi Decorative”, “Arhitectură”, “Arte ambientale” şi “Design”. Aproximativ 50 de absolvenţi vor expune lucrări ce presupun design vestimentar, artă monumentală, pictură, proiecte şi machete ambientale şi edificii. Expoziţia susţinută de Shopping City Suceava, în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici din Suceava, poate fi vizitată în perioada 01 – 14 iunie 2009.

 

„Penelul Fermecat”, la Shopping City

Expoziţia – concurs “Penelul Fermecat” ediţia 2009, care cuprinde peste 200 de lucrări cu tema “Basmele copilăriei”, realizate de copii cu vârste cuprinse între 4 – 7 ani, poate fi vizitată în City Gallery din cadrul Shopping City Suceava.
Expoziţia este deschisă în perioada 2 – 8 iunie 2009.


Dezbatere la Arhiepiscopia Sucevei

La ora 18:00, la sala de conferinţe a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, va avea loc o masă rotundă - dezbatere publică, care are ca temă <problemele avortului>. Sunt invitaţi medici, preoţi, psihologi. Acţiunea este organizată de Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni”- Suceava, Asociaţia Culturală “Sfântul Mitropolit Dosoftei”, A.S.C.O.R. Suceava, Asociaţia Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava şi Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor. Pe 2 iunie, la ora 18:00, pe esplanada Casei de Cultură Suceava a fost organizat „Marşul vieţii”, la care au participat peste 100 de tineri.


Vineri, 5 iunie

Expoziţie de Artă Neconvenţională Combinată

La Muzeul de Istorie are loc vineri, la ora 15:00, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Mediului, vernisajul Expoziţiei de Artă Neconvenţională Combinată.
Expoziţia prezintă 30 de lucrări realizate de elevi din materiale combinate (materiale de pictură şi materiale reciclabile) sub directa îndrumare a personalului specializat din cadrul instituţiilor şcolare.
Juriul va acorda trei premii în bani şi şapte menţiuni constând în diverse materiale de lucru.


Expoziţia „Arta, un limbaj comun între două culturi”

La Muzeul de Istorie din municipiul Suceava se deschide mâine, la ora 12:00, expoziţia de pictură română-ucraineană din cadrul proiectului transfrontalier „Arta, un limbaj comun între două culturi”.
Expoziţia, circumscrisă proiectului realizat de Complexul Muzeal Bucovina împreună cu partenerul său din partea română - Consiliul Judeţean Suceava - şi partenerul ucrainean - Muzeul de Artă Cernăuţi cuprinde 90 de lucrări realizate de artişti plastici români şi ucraineni participanţi la tabăra de creaţie organizată în perioada 22 aprilie - 6 mai a.c. la Suceviţa.
Cu prilejul vernisajului, va fi lansat şi Catalogul Taberei de Creaţie, catalog în care se regăsesc toate lucrările prezentate în expoziţie.

 

Concurs de frumuseţe în club Vinci

Mâine începând cu ora 21:00, portalul TuSiRomania.ro organizează în clubul Vinci concursul de frumuseţe numit generic Miss „Vinci”. Zece fete participante vor da totul ca să câştige urmând cele trei probe, şi anume: prezentare, casual şi club.
Premiile sunt atractive şi constă în cecuri valorice ce pot fi folosite la diferite magazine. Câştigătoarea titlului Miss „Vinci” va avea ocazia să ajungă la Milano prin book-ul făcut de către TuSiRomania.ro.
Mai multe detalii şi fotografii după desfăşurarea evenimentului găsiţi pe adresa www.TuSiRomania.ro.

 

 

Sâmbătă, 6 iunie

Dj Sava şi Raluk, în Club „Vinci” Suceava

Seria petrecerilor marca TuSiRomania.ro continuă sâmbătă, la clubul Vinci din Suceava. Show-ul Dj Sava şi Raluk va începe la ora 21:30, pe terasa Vinci, unde vor susţine un concert, apoi vor continua în interior, după ora 22:30, unde vor încânta publicul cu un live mix până dimineaţă. În momentul de faţă, Sava este Dj, producător de muzică şi remixer. El a colaborat cu mulţi din sfera muzicii, unii dintre ei fiind Connect-R, Morandi, Fly Project. În seara de 6 iunie, el va fi la Suceava cu Raluk şi vor prezenta una dintre ultimele lor piese, celebra Sweet Love, care, de săptămâna viitoare, va avea şi un videoclip.
Pentru mai multe detalii - www.TuSiRomania.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 3602 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă…3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei