Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2009 - Anul XIV, nr. 124 (4110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultima semnătură

Primarul din Dorna Candrenilor a plecat la ceruri

Dorna Candrenilor este în doliu, după ce primarul în funcţie a decedat joi seară după o lungă suferinţă. Profesorul Mihai Carp, în vârstă de 68 de ani, conducea destinele comunei din 2000, iar toţi cei care l-au cunoscut spun că era un om deosebit.

Tristeţe şi lacrimi la Dorna Candrenilor, unde primarul Mihai Carp a plecat la cele veşnice. Profesorul Mihai Carp avea cancer la plămâni, boală descoperită în decembrie anul trecut în urma unui control la o clinică din Iaşi. S-a tratat la spitalele din Cluj Napoca şi Vatra Dornei, dar nu şi-a neglijat nici o clipă îndatoririle faţă de oamenii care l-au ales să-i conducă. A mers la serviciu, la Primăria din Dorna Candrenilor, până săptămâna trecută. În ultimele zile, boala l-a răpus la pat şi nu a mai ieşit din casă, iar joi seară, în jurul orelor 21.30, şi-a dat ultima suflare. Toţi apropiaţii săi îi deplâng moartea şi spun că a fost un suflet de aur şi un om deosebit.
Înainte de a deveni primar al comunei Dorna Candrenilor, Mihai Carp a fost profesor, director al şcolii din localitate începând cu anul 1970, funcţie din care a depus foarte mult interes pentru a se continua tradiţiile de învăţământ tehnic, în mod deosebit în prelucrarea lemnului ca tâmplărie, sculptură, dogărie, confecţionării de mobilier şi mecanică. În 1975 se pun bazele unei ferme didactice, formă de învăţământ ce a pregătit o serie de buni specialişti în toate sectoarele activităţii agricole zonei de munte şi nu numai.
Rezultatele foarte bune obţinute în procesul de pregătire a elevilor a condus la înfiinţarea din anul 1985 a treptei a 2-a de liceu, pentru ca această veche unitate de învăţământ să poată funcţiona cu statut preşcolar, primar, gimnazial şi liceal.
Tot ceea ce profesorul Mihai Carp a făcut pentru comunitatea locală va rămâne în memoria sătenilor. Corpul neînsufleţit al profesorului Mihai Carp este depus la Primăria Dorna Candrenilor, în Sala Oglinzilor. Cel care a fost profesor şi primar pentru oamenii din Dorna Candrenilor va fi condus pe ultimul drum luni, 1 iunie, începând cu orele 10.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Dorna Candrenilor a plecat la ceruri.
 Vizualizări articol: 1216 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 14 voturi
Primarul din Dorna Candrenilor a plecat la ceruri4.6514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei