Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2009 - Anul XIV, nr. 124 (4110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Palatul Copiilor

O alternativă de petrecere a timpului liber şi de descoperire a aptitudinilor. Dându-le copiilor ocupaţie, violenţa în rândul acestora va scădea.

Festival internaţional de dans în Antalya

Recent s-a întors din Antalya, trupa de dans modern, „Ritm-Dans”. Membrii trupei, coordonaţi de prof Mihaela Schiotis şi însoţiţi de câţiva profesori de la Palatul Copiilor, au participat în perioada 13-20 mai, la cea de-a IX-a ediţie a Festivalului pentru Tineret din Antalya. La manifestarea organizată de ONG - FOMGED, primăria Antalya, au participat opt formaţii din şase ţări, respectiv, două trupe din Antalya, câte o trupă din Georgia, Estonia, Kazakistan, Kirgizistan şi două trupe din România- Ritm Dans şi The Kitens din Bucureşti. Pe parcursul şederii în Antalya, trupa de la Palatul Copiilor, a participat alături de celelate trupe la parada formaţiilor, la spectacole în aer liber susţinute în pieţe publice, pe stadioane, dar şi la Zilele oraşului Doşemealti. Pe 19 mai, la sărbătorirea Zilei Tineretului şi Sportului, tinerii suceveni au dansat pe stadionul din Antalya şi tot în aceeaşi zi a avut loc Gala formaţiilor participante.

Nu au lipsit nici întâlnirile cu autorităţile şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar din Antalya. De asemenea au avut loc vizite şi schimburi de suveniruri între gazde şi participanţi. În timpul dintre spectacole, grupul de la Palatul Copiilor a vizitat mai multe obiective turistice şi istorice, printre care Muzeul din Antalya.

Organizatorii festivalului au apreciat prestaţia trupei sucevene şi costumele care au fost realizate în mare parte la Palatul Copiilor dar şi cu sprijinul firmei Evel – Mode. Trupa Ritm- Dans a prezentat un repertoriu bogat fiind aplaudată şi admirată.

Ritm-Dans este una dintre cele mai bune trupe de dans din ţară, mărturie stînd multiplele premii obţinute la concursurile de gen.

„Se cuvine să mulţumim încă odată tuturor celor care ne-au sprijinit să participăm la ediţia din acest an a Festivalului din Antalya. Fără sprijinul lor financiar, nu am fi reuşit să ajungem acolo.”- a spus directorul Palatului Copiilor, prof. Victor Şutac.

În numărul viitor al paginii noastre vă vom oferi un interviu cu participanţii la acest festival.

Membrii Cercului presă scrisă, radio-TV

 

 

Concursul Naţional de Soft „Grigore Moisil”

La cea de-a XVI-a ediţie a Concursului Naţional de Soft „Grigore Moisil”, organizat de Clubul Copiilor Lugoj, copiii de la Palatul Copiilor Suceava au obţinut premii importante. Au participat aproximativ 200 elevi de la mai multe palate şi cluburi din ţară, iar echipajul Palatului Copiilor Suceava, cercul de informatică, a obţinut 8 premii la cele 4 secţiuni ale concursului. S-au remarcat Ceornodolea Ionuţ, Cimbru Vlad, Florea Ştefan, Florea Şerban iar în mod deosebit, Atănăsoae Iulian care a obţinut mai multe premii, printre care şi Premiul special "Tudor Sorin".


Cocursul interjudeţean “Info- Bucureşti”

Duminică, 30 mai şi luni, 1 iunie 2009, cinci elevi care activează la Cercul de informatică de la Palatul Copiilor Suceava, vor participa la Concursul interjudeţean de informatică "INFO-BUCUREŞTI" 2009, organizat de Clubul Copiilor nr. 1 Bucureşti. De la prof. de informatică Ştefania Şoiman, am aflat că acest concurs este organizat pe patru secţiuni - programare, MS Word, MS PowerPoint si MS Excel. Suceava este reprezentată de elevii, Atănăsoae Iulian cl. a VII-a, Florea Şerban cl.a VI-a , Haureş Melina cl.a VI-a, Cocîrlă Sebastian cl. a V-a şi Zaicescu Paul cl.a V-a.

Membrii Cercului presă scrisă, radio-TV

 

 

 

Să zâmbiţi, să fiţi veseli şi fericiţi, sănătoşi şi voinici, de ziua voastră. Căldura sufletului vostru, de copil, să se împrăştie asupra celor mari, pentru ca ei, să vă poată oferi tot ceea ce vă doriţi.
La mulţi ani!

Copiii, de la Palatul Copiilor

 


„Copii pentru copii”

Este titlul sub care se desfăşoară o serie de activităţi ale Palatului Copiilor, organizate la Iulius Mall şi dedicate Zilei Copilului. Vă invităm la un spectacol de dans modern, muzică uşoară şi teatru, ateliere deschise – artă decorativă, prezentare de modă, concurs de muzică uşoară - „Recunoaşte melodia”. Sunt invitaţi să participe copii dar şi părinţi, cadre didactice, persoane care viziteaza magazinul Iulius Mall. De buna desfăşurare dar şi de organizarea spectacolului se ocupă profesorii Mihaela Schiotis, Mihai Lungoci şi Victor Şutac, în colaborare cu îndrumătorii de la celelalte cercuri care funcţionează la Palatul Copiilor.

Vă aşteptăm pe 1 iunie 2009, ora 17, la Iulius Mall!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O alternativă de petrecere a timpului liber şi de descoperire a aptitudinilor. Dându-le copiilor ocupaţie, violenţa în rândul acestora va scădea..
 Vizualizări articol: 2265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
O alternativă de petrecere a timpului liber şi de descoperire a aptitudinilor. Dându-le copiilor ocupaţie, violenţa în rândul acestora va scădea.5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei