Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2009 - Anul XIV, nr. 124 (4110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident grav

Doi soţi care se îndreptau spre Italia, răniţi grav după ce au luat o ocazie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi soţi din comuna Zvorâştea, care se îndreptau spre Suceava, de unde urmau să ia un autocar cu destinaţia Italia, au ajuns la spital cu răni foarte grave după un accident rutier provocat de şoferul care i-a luat la ocazie.
Evenimentul rutier s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 9.30, pe DN 29A, la intrarea în Suceava dinspre Adâncata, în apropiere de „Cabana Căprioara”, într-o zonă cu curbe periculoase, unde s-au mai petrecut multe accidente rutiere, unele mortale.

 

A rămas fără piciorul stâng

Aflat la volanul unui microbuz VW Transporter cu numărul de înmatriculare SV-O7-PFN, Viorel Tucaliuc, în vârstă de 29 de ani, din comuna Siminicea, care se deplasa pe direcţia Adâncata-Suceava, a scăpat volanul de sub control la ieşirea dintr-o curbă, şi, după câteva manevre nereuşite de a stabiliza maşina, a ieşit în afara drumului pe contrasens, izbind violent cu partea dreaptă un copac.
Cei doi soţi care se aflau în maşină, Mihai Pădurariu, de 39 de ani, şi Tatiana Păduraraiu, de 32 de ani, stăteau chiar pe partea dreapta a microbuzului, femeia în faţă şi bărbatul pe bancheta din spate.
Urmare a impactului, piciorul stâng al bărbatului de 39 de ani a fost aproape retezat de sub genunchi, în timp ce femeia a fost prinsă între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind scoasă numai după intervenţia echipajului de Descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.
Deşi şoferul, care a scăpat cu leziuni uşoare de pe urma impactului, a susţinut în primă fază că o maşină care l-a depăşit i-a tăiat calea, cauză din care a scăpat maşina de sub control, varianta nu s-a confirmat.
Din primele cercetări ale poliţiei s-a stabilit că şoferul microbuzului a ieşit uşor pe acostamentul drumului din cauza neatenţiei în conducere, moment din care, şi pe fondul vitezei, nu a mai putut stăpâni maşina.


„Atât a putut să-mi spună, că a avut un accident şi să am grijă de cei doi copii ai săi”

În ciuda rănii grave de la picior, Mihai Pădurariu a avut puterea să dea un telefon cumnatului său şi să-l anunţe despre accident.
„Atât a putut să-mi spună, că a avut un accident şi să am grijă de cei doi copii si săi, apoi nu a mai putut vorbi”, mărturisea şocată ruda ajunsă la faţa locului.
Piciorul lui Mihai Pădurariu nu a mai putut fi salvat de medici, acesta mai suferind şi numeroase plăgi pe suprafaţa corpului. În ceea ce o priveşte pe Tatiana Pădurariu, aceasta a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, şoc traumatic, fractură membru inferior şi traumatism toracic, leziuni care vor necesita cel puţin 50 de zile de îngrijiri medicale.
Cu o contuzie uşoară la coloana cervicală, conducătorul auto nu a rămas la spital. Din verificarea cu alcooltestul a rezultat că acesta nu consumase alcool.
Acesta urmează să fie cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi soţi care se îndreptau spre Italia, răniţi grav după ce au luat o ocazie.
 Vizualizări articol: 7872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Doi soţi care se îndreptau spre Italia, răniţi grav după ce au luat o ocazie3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei