Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2009 - Anul XIV, nr. 124 (4110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ciudad Real a câştigat Liga Campionilor la handbal masculin

Duminică, 31 Mai 2009 (21:27:01)

Echipa spaniolă de handbal masculin BM Ciudad Real a câştigat Liga Campionilor, după ce s-a impus, duminică, pe teren propriu, în partida retur a finalei, în faţa germanilor de la THW Kiel, cu scorul de 33-27 (13-14).

Portarul Thierry Omeyer a fost de netrecut în debutul partidei, intervenţiile sale ajutând THW Kiel să domine primele minute ale confruntării din Spania. La adăpostul victoriei din tur, 39-34, nemţii au fost mai siguri pe ei, mai pragmatici în ambele faze, dar şi mai atenţi la capitolul greşeli tehnice (4-7, min. 10).

Ibericii au egalat la mijlocul reprizei, 8-8, după care spiritele s-au încins, fanii fiind nemulţumiţi de eliminarea lui Chema Rodriguez, urmată de una similară a coechipierului Metlicici, ambii faultând dur doi adversari. THW a profitat, detaşându-se la 8-10 (min. 18) şi 9-12 (min. 22), pentru a-şi păstra avantajul şi la pauză, 13-14.

THW Kiel a continuat în aceeaşi notă de dominare şi în partea a doua, fără a arăta că face acest lucru cu prea mare efort (16-20, min 40). Omeyer a fost la fel de greu de depăşit, salvând incredibil din orice unghi şi, chiar dacă faza ofensivă a echipei germane nu a dat aceeaşi satisfacţie, THW a continuat dominaţia. La polul opus, Ciudad Real a făcut eforturi măcar pentru a egala, reuşind performanţa în minutul 44 (20-20). În doar 20 de secunde, ibericii au mai marcat de două ori, preluând conducerea pentru prima dată în meci, 22-21, iar două minute mai târziu, Ciudad avea două goluri avans, 24-22.

Cu 11 minute înainte de final, gazdele conduceau cu 26-23, sperând să întoarcă soarta finalei. Nikola Karabatici a fost însă jucătorul care a "tras" după el pe THW Kiel, reuşind să o ţină în joc. Ciudad s-a detaşat la 31-27 (min. 57), iar un minut mai târziu, când Abalo a marcat pentru 32-27, sala a izbucnit, pentru că se stabilise diferenţa necesară pentru câştigarea trofeului de către iberici. Klein a ratat la atacul următor, mărind dramatismul finalului de meci, Ciudad a mai înscris o dată, iar THW a fost obligată să se recunoască răpusă, la fel ca sezonul trecut, tot în faţa spaniolilor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciudad Real a câştigat Liga Campionilor la handbal masculin.
 Vizualizări articol: 686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ciudad Real a câştigat Liga Campionilor la handbal masculin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei