Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mai 2009 - Anul XIV, nr. 121 (4107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Ziua Copilului

„Un suflet de copil, o rază de soare”, acţiuni pentru copiii instituţionalizaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Copiii din centrele de plasament sucevene sunt antrenaţi în aceste zile în mai multe activităţi dedicate Zilei Internaţionale a Copilului – 1 Iunie. Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, instituţia care se ocupă de organizarea acestor activităţi, reunite sub genericul „Un suflet de copil, o rază de soare”, s-a gândit şi la copiii din asistenţă maternală sau cei aflaţi în plasament la rude, care vor fi invitaţi pe 1 Iunie la acţiunile care se vor desfăşura cu copiii cu dizabilităţi din cadrul Complexului Blijdorp- O Nouă Viaţă Suceava şi cu copiii ocrotiţi în cadrul Centrului de Plasament „Laurenţia Ulici” Gura Humorului.

Copiii de la Casa  „Pluto” Vicovu de Jos sunt invitaţii Centrului de tip familial „Universul Copiilor” Rădăuţi, pentru acţiuni de socializare şi excursie în împrejurimi. Pentru copiii de la Centrul de Plasament „Visătorii”, care a fost devastat de incendiu, Centrul de Plasament „Laurenţia Ulici” a lansat o invitaţie pentru data de 1 Iunie, pentru a participa la acţiunile desfăşurate în cadrul centrului şi la masa festivă.

Copiii din centre vor realiza concursuri de desene pe asfalt, recital de poezie, piese de teatru, expoziţii de pictură, seară de dans, audiţie muzicală, concurs de dans, concursuri de ghicitori, concursuri sportive. La centrul Blijdorp vor fi prezenţi, pe 1 Iunie, cei mai talentaţi copii din sistemul de protecţie a copilului Suceava, care îşi vor arăta abilităţile, talentul în muzică, pictură, teatru, dans. Organizatorii au precizat că în acest fel, copiii şi tinerii instituţionalizaţi pot să se cunoască mai bine şi pot descoperi valenţele, talentele, abilităţile pe care le au colegii lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Un suflet de copil, o rază de soare”, acţiuni pentru copiii instituţionalizaţi.
 Vizualizări articol: 800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Un suflet de copil, o rază de soare”, acţiuni pentru copiii instituţionalizaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei