Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mai 2009 - Anul XIV, nr. 121 (4107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Era TASu, mă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prin alte campionate echipele gen Unirea Urziceni au jucat rol de iepuri. Astă iarnă ne minunam de Hoffenheim, însă nici Wolfsburg nu e departe. În Turcia, după ce a ocupat vreo 15 etape fotoliul de lider, Sivasspor a cedat deunăzi, iar în ultima etapă mai are doar şanse teoretice. Ei bine, iată că în Liga noastră mică, ialomiţenii s-au cramponat de lider precum ciulinii Bărăganului. Ba chiar au dat lovitura, izbutind rocada cu Dinamo. Sigur că meciul a avut istoria sa, golul egalizator al dinamoviştilor fiind refuzat de un arbitru care, dacă era român, era linşat de comisii. Aşa, prinde orbul scoate-i ochii...

La conferinţa de presă Dan Petrescu a împrăştiat mesaje subliminale asociind cuvintele “timişoreni” cu “ajutor pentru Dinamo”. Oare chiar s-ar bucura dacă Poli ar lăsa-o mai moale cu echipa sa?! Asta nu prea aduce a mentalitate din insulă! În replică, Iancu ţine lumea în suspans, sugerând capitularea în faţa Urzicenilor, însă n-aş pune prea mare preţ pe vorbele sale. Atitudini inflexibile a mai clamat, dar a sfârşit prin a face exact pe dos. Iar Poli, adevărata Poli, prin tot ce înseamnă ea, n-ar trebui să cedeze anumitor umori. Aşa cum bine spunea Bădoi, chiar dacă nu-şi vor primi punctele înapoi, ei se vor simţi campioni dacă se vor afla la mai puţin de 6 lungimi faţă de lider. Or, asta nu se mai poate întâmpla dacă dau lupta dreaptă pe wrestling.

Revenind la rezultatul de la Urziceni, acesta e meritat cu vârf şi îndesat de guralivul Turcu, recidivist în ale neroziei. Dacă gura ar bate la propriu curul, cu joarda (cu Varga deja s-a tocit de acum 3 ani, de la acel Dinamo-Sportul), atunci efendi Turcu ar dormi numai pe burtă.

Dar Meme, ce actor! Câtă prezenţă de spirit, câtă emfază, ce deturnări! Aflând de acuzele dinamoviştilor la adresa arbitrajului, a vibrat îndelung pe acute. Mai apoi, prin telefon la o emisiune, a contraatacat reproşând cartonaşul acordat uşor lui Apostol, deci suspendat cu Poli. Trecuse deja la meciul următor, fără să mai amintească faptul că acesta n-ar fi avut aceeaşi miză fără anularea golului cu pricina. Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase...

E, da’ la sfârşit, pe-ăla integru de se hotăra greu, care dă noimă titlului (şi celui de campioană, şi celui de faţă), îl ştiţi?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Era TASu, mă!.
 Vizualizări articol: 1151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Era TASu, mă!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei