Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mai 2009 - Anul XIV, nr. 121 (4107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Onofrei: „Nici dacă mutam Voroneţul din loc nu s-ar fi vorbit atât despre Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Intensele dezbateri din presa centrală iscate în ultimele zile de Hora Bucovinei de la Buşcoaia şi comentariile ironice despre iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, de a scrie pe un deal, din oi, „Bucovina”, precum celebrul Hollywood, sunt apreciate de purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, ca benefice, deoarece au promovat gratuit zona noastră.

Senatorul afirmă, într-un comunicat de presă, că în ultimii cinci ani, autorităţile judeţene din Suceava, atât Prefectura, cât şi Consiliul Judeţean au făcut eforturi susţinute pentru promovarea turismului, a Bucovinei, ca destinaţii şi potenţial, în ideea că Bucovina poate şi trebuie să devină unul din principalele locuri turistice pentru români, dar şi pentru străini.

„Nici târgul internaţional de turism organizat la Suceava, nici încercarea de a schimba numele judeţului din Suceava în Bucovina, nici pictarea ctitoriei lui Ştefan cel Mare- Mănăstirea Putna, nici reconstrucţia Cetăţii de Scaun nu au reuşit să atragă atenţia asupra zonei cât a făcut-o ultimul eveniment organizat, şi anume, Hora Bucovinei. Un gest simplu, aparent excentric, a făcut să se vorbească despre Bucovina mai mult decât în ultimii 20 de ani. Nici dacă mutam Voroneţul din loc, Mircea Badea, Mihai Gâdea, Bogdan Teodorescu sau Victor Ciutacu nu s-ar fi ostenit ca preţ de ore bune să vorbească despre Bucovina. Tot bietele mioare din Obcinele Bucovinei le-au stârnit imaginaţia şi i-au transformat în puternici agenţi de promovare a Bucovinei. Toţi bucovinenii le sunt recunoscători pentru această uriaşă şi gratuită publicitate făcută zonei”, se arată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: „Nici dacă mutam Voroneţul din loc nu s-ar fi vorbit atât despre Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 16 voturi
Onofrei: „Nici dacă mutam Voroneţul din loc nu s-ar fi vorbit atât despre Bucovina”2.6516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bucovina trimis de
(27 mai 2009, 11:33:15
D-ul Onofrei reprezinta inca o data exemplul viu a ceea ce se petrece in PD-L.

D-ul Flutur a vrut sa faca impresie sefului de la Cotroceni si a scris Bucovina din mioare, iar acum dnul Onofrei vrea sa-si impresioneze seful de la Suceava si scrie cuvinte fara sens prin monitoare. Si care-i problema ar zice unii ?

Poate ca nu ar zice unii, dar parca ne-am cam saturat dupa 50 de ani de comunism de atata slava desarta si atata slugarnicie doar pt a face pe plac unora sau altora !
2.   Foarte bine trimis de
(27 mai 2009, 12:32:13
nu pot sa inteleg de ce asa de multa indignare? daca ar fi scris BASESCU da dar asa nu vad rostul acestei tevaturi.sunt in germania si imi ie drag cind aud de bukovina.asa ca ONOFRI are dreptate.salut toti bukovineni si sa fie in continuare mindri.
3.   Se lasa rau... trimis de
(27 mai 2009, 13:58:42
au murit tineri la revolutie ca sa ce???

se pare ca ajungem tot de unde am plecat.... unde sunt ai tai feciori....se pare ca vom pleca cu totzii de pe aceste frumoase meleaguri distruse de fluturashi si alte insecte sau animale.
4.   Misto trimis de
(27 mai 2009, 14:16:58
Semn clar ca domnul Flutur se apropie de inteligenta lui Becali :amandoi sunt niste ciobani. Pacat de noi ca suntem condusi de astfel de indivizi care nu vad decat interesul lor. Domnul Onofrei acuma trebuia sa fie la inchisoare ca un criminal de rand ce este dupa ce a accidentat mortal o persoana din cate tin minte. Da de asta iau astia din justitie salarii asa mari ca sa faca asa dreptate.Ne conduc criminalii,hotii si vanzatorii tuturor padurilor din Bucovina si vanzatorii flotei Romaniei!
5.   Orbi trimis de
(27 mai 2009, 17:35:52
voi nu va dati seama de potentialul pe care-l are bucovina?ce nu va convine si criticati orice,lasati-l naiba pe flutur si pdl-ul sa faca ceva ca de furat s-a furat tot timpul indiferent de partid insa a contat ce a ramas in urma.nu sustin nici un partid dar imi place cand vad ca zona bucovinei,in care de altfel si traim,v-a deveni una din principalele zone turistica ale tarii
6.   Oi si ciobani trimis de
(28 mai 2009, 11:14:08
care este problema voastra...?!!! fluturele a aratat clar, cu mai mult succes decat ar fi reusit toata presa adunata la un loc sa demonstreze, inca odata daca mai era nevoie, ca pd-l este un partid format din OI...!!! sunt condusi indrumati exact ca oile si spre meritul lor nimeni nu se abate de la directia turmei!! ca cei care-i conduc sunt niste ciobani nu se poate spune pentru ca nu produc nimic...decat oua...mari!!! si cat despre servilismul si slugarnicia fluturelui nimic de spus...la asta este cel mai tare si cred ca este dorit de orice sef de partid in rol de lingau sef...! VOTATI PD-L!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei