Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mai 2009 - Anul XIV, nr. 121 (4107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Numiri

Noii şefi de la Casa de Pensii şi AJOFM şi-au preluat funcţiile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul director al Casei Judeţene de Pensii Suceava, Mirela Adomnicăi, a preluat ieri, în mod oficial, această funcţie. Ceremonia de instalare în funcţie a avut loc în prezenţa subprefectului Eugen Girigan şi a angajaţilor acestei instituţii.

Fost deputat PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi a obţinut funcţia de director coordonator al Casei Judeţene de Pensii în urma concursului susţinut săptămâna trecută.

După preluarea funcţiei, deţinută până în prezent de Robert Marian, Mirela Adomnicăi a precizat că principalele obiective pe care le va avea în mandatul său de director vor fi îmbunătăţirea imaginii şi eficientizarea activităţii acestei instituţii. „Este o instituţie cu un volum de muncă foarte mare, iar publicul trebuie să aibă o imagine corectă a activităţii Casei Judeţene de Pensii. De asemenea, îmi propun ca activitatea noastră să se bazeze pe respect faţă de suceveni şi o cât mai bună comunicare cu aceştia”, a declarat Mirela Adomnicăi. Pe de altă parte, trebuie spus că directorii adjuncţi ai Casei Judeţene de Pensii Suceava vor fi Iulia Savu şi Mihaela Stan.

Tot ieri au semnat contractele de management cei din noua conducere a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava. Funcţia de director va fi ocupată de Cristian Şologon, care îl va avea ca adjunct pe consilierul judeţean Ioan Corjuc.

Cei doi au anunţat că, după semnarea contractelor de management, îşi vor prelua efectiv funcţiile doar după finalizarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, având în vedere că se află pe lista de candidaţi a PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noii şefi de la Casa de Pensii şi AJOFM şi-au preluat funcţiile.
 Vizualizări articol: 971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Noii şefi de la Casa de Pensii şi AJOFM şi-au preluat funcţiile2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pensii trimis de
(27 mai 2009, 14:10:44
pina in prezent, la Casa de Pensii, singura persoana amabila, serviabila, prompta, este doamna iulia Savu. Nu pleaca nimeni de la usa ei fara sa-si rezolve sittuatia, indiferent cum. Daca ii ceri ajutorul, personal se ocupa de problema ta, fara a cere ajutorul vreunul functionar. FELICITARI Dnei Savu, o sa vedem in continuare ce va fi.
2.   ... trimis de
(27 mai 2009, 18:41:26
concurs... un cvant care suna ciudat atata timp cat aceste functii de conducere sunt obtinute in urma unui algoritm politic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei