Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2009 - Anul XIV, nr. 114 (4100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

După gratii

Suspectul crimei comise asupra bătrânei de 86 de ani a mărturisit că şi-a violat victima

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Suspectul principal al crimei comise, la sfârşitul săptămânii trecute, asupra bătrânei în vârstă de 86 de ani, găsită decedată în propria casă, şi-a recunoscut fapta şi le-a mărturisit anchetatorilor că, înainte de a o omorî în bătaie pe femeie, a violat-o.

Gogu Gheorghiţă, în vârstă de 34 de ani, din comuna Baia, a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, de judecătorii Tribunalului Suceava, pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tâlhărie urmată de moartea victimei.

Anchetatorii aşteaptă şi rezultatele de la laborator ale probelor biologice recoltate, ieri, în urma necropsiei, de medicii legişti, pentru a putea proba şi infracţiunea de viol.

Trupul neînsufleţit al Catincăi Diaconu a fost găsit de o vecină, duminică după-amiază, în jurul orei 15:30.

„În urma examinării sumare a cadavrului s-a constatat că acesta prezenta multiple urme de violenţă la membrele inferioare şi superioare, cât şi în zona feţei, fiind găsit în mijlocul dormitorului acoperit cu lenjerie şi obiecte de îmbrăcăminte, iar lucrurile din toate camerele răvăşite”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.

Un nepot al victimei, Aurel Brânzac, le-a spus poliţiştilor că, vineri seară, a fost tâlhărit de Gheorghiţă Gogu, pe care l-a surprins scotocind prin locuinţa proprie, moment în care acesta din urmă l-a bătut până l-a lăsat în stare de inconştienţă.

Când şi-a revenit a observat că din casă îi lipsesc două drujbe, suma de o sută de lei şi o bicicletă.

Aurel Brânzac le-a spus poliţiştilor că intenţiona să reclame fapta, însă, din cauza leziunilor suferite, nu s-a putut deplasa până la postul de poliţie.

Poliţiştii l-au pus în capul listei de suspecţi pe Gheorghiţă Gogu şi l-au dat imediat pe acesta în urmărire, bărbatul fiind dispărut de la domiciliu.

Câteva ore mai târziu, însă, suspectul avea să fie reţinut de o patrulă pe raza municipiului Fălticeni.

Culmea, asupra acestuia oamenii legii au găsit documentele de identitate atât ale lui Aurel Brânzac, cât şi ale  Catincăi Diaconu.

Totodată, pe hainele şi papucii lui Gogu au fost identificate mai multe urme de substanţă brun-roşcată, cel mai probabil fiind vorba de pete de sânge ale victimelor, lucru ce urmează să fie confirmat ori infirmat în laboratoarele Serviciului Criminalistic al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspectul crimei comise asupra bătrânei de 86 de ani a mărturisit că şi-a violat victima.
 Vizualizări articol: 1648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Suspectul crimei comise asupra bătrânei de 86 de ani a mărturisit că şi-a violat victima1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei