Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2009 - Anul XIV, nr. 86 (4072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În weekend

Patru dosare penale şi cinci permise reţinute, după controale în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
O nouă acţiune de control în trafic a agenţilor de circulaţie de la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava, desfăşurată sâmbăta şi duminica trecută la nivelul întregului judeţ, s-a soldat cu aplicarea a peste 200 de amenzi, cu întocmirea a patru dosare penale şi suspendarea a cinci permise de conducere.

În ceea ce priveşte cele patru infracţiuni constatate, în două cazuri au fost depistaţi şoferi cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame per litru alcool pur în sânge, într-un al treilea a fost depistat un conducător auto fără permis de conducere în timp, ce un al patrulea dosar penal a fost întocmit pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Şoferii rămaşi fără permis au fost sancţionaţi, în două situaţii, pentru depăşirea limitelor legale de viteză cu peste 50 de kilometri la oră, respectiv pentru trecere pe roşu, depăşire neregulamentară şi circulaţie pe contrasens, în câte o situaţie.

În ceea ce priveşte contravenţiile, în total 205, în valoare de 23.460 de lei, cele mai multe au fost acordate pentru depăşirea limitelor de viteză, multe sancţiuni fiind aplicate şi pentru lipsa centurii de siguranţă.

Acţiunea poliţiştilor a vizat cu precădere prevenirea  evenimentelor rutiere cauzate de depăşirea limitei legale de viteză şi consumul de băuturi alcoolice, condiţii în care oamenii legii au acţionat cu toate radarele din dotare şi au efectuat numeroase verificări cu alcooltestul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru dosare penale şi cinci permise reţinute, după controale în trafic.
 Vizualizări articol: 1363 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru dosare penale şi cinci permise reţinute, după controale în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei