Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2009 - Anul XIV, nr. 86 (4072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Arestat pentru o tâlhărie la un hotel din Belgia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Curtea de Apel Suceava l-a arestat pe un bărbat din Botoşani, condamnat la cinci ani de puşcărie în Belgia, şi împotriva căruia autorităţile din acest stat au emis un mandat european de arestare.

Constantin Ianuş Ilaş a fost judecat în lipsă şi condamnat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de crimă, furt cu violenţă în bandă şi furt prin efracţie. Fapta s-a petrecut în iulie 2004, într-o cameră a hotelului Citadine, din Bruxelles. Doi români, printre care şi individul din Botoşani, s-au împrietenit şi au mers în camera victimei, despre care au aflat că are o sumă mare de bani.

„Cei doi autori, numiţi Ianuş şi Răzvan, i-au furat numeroase obiecte, printre care o importantă sumă de bani, bijuterii, un telefon mobil şi o cameră video digitală. Victima a fost lovită în cap cu un scaun şi cu un fier de călcat şi i-au legat mâinile cu un cablu electric. Victima a declarat că numitul Ianuş s-a comportat ca un nebun când a văzut banii şi i-a spus numitului Răzvan că trebuie să ucidă victima pentru a evita problemele”, se arată într-un comunicat al Biroului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Curţii de Apel Suceava.

Mandatul european de arestare de Înlocuitorul Procurorului Regelui de pe lângă Tribunalul primei instanţe din Bruxelles – Belgia a fost acceptat de judecătorii Curţii de Apel Suceava, care au cerut o copie certificată a hotărârii judecătoreşti de condamnare şi a solicitat garanţii pe care le oferă statul emitent cu privire la rejudecarea acestei cauze şi posibilitatea executării pedepsei de către persoana solicitată în România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat pentru o tâlhărie la un hotel din Belgia.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Arestat pentru o tâlhărie la un hotel din Belgia2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei