Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2009 - Anul XIV, nr. 74 (4060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

al Consiliului Judeţean al Colegiului Medicilor Dentişti Suceava

 

Referitor la scrisoarea domnişoarei Franţ Elena Cristina, de 37 de ani, din Suceava, publicată în periodicul dvs. în data de 21.03.2009, dorim să facem următoarele precizări:

 

D-ra Franţ Elena Cristina a depus două sesizări Colegiului Medicilor Dentişti Suceava împotriva a doi medici dentişi, membri ai organizaţiei noastre. Sesizările sale au urmat parcursul legal, procedura fiind respectată în totalitate. Analizele au fost obiective, deciziile luate în cazul fiecărui dosar fiind argumentate cu probe (scrise şi audio), declaraţii consemnate şi literatură de specialitate aplicabilă cazului în speţă.

Limbajul folosit de către petentă, atât în scris cât şi cel de la audierile comisiei s-au situat la un nivel suburban, necivilizat, proliferând tot felul de injurii la adresa medicilor dentişti şi a colegiului. De asemenea, vizitele sale la medici şi la colegiu s-au soldat cu diverse scandaluri din partea sa, cu injurii şi ameninţări, petenta „decizând” că toţi medicii din România sunt incompetenţi şi că, cităm: „Ministerul Sănătăţii dă pe piaţă tot felul de doctoraşi, care îşi pun diplomele pe pereţi, dar care nu ştiu să lucreze” – aceasta este  doar una din multele declaraţii injurioase la adresa multor foruri, medici, etc.

De altfel, medicii audiaţi au declarat că lucrează cu mare dificultate cu un pacient necooperant, aşa cum este d-ra Franţ Elena.

În ceea ce priveşte asigurările de sănătate pe care reclamanta susţine că le achită, trebuie menţionat că prezentarea a fost făcută la un cabinet cu finanţare privată, care nu are contract de prestări de servicii de medicină dentară încheiat cu CAS Suceava.

În aceste condiţii, organizaţia noastră s-a văzut nevoită să recurgă la acest drept la replică deoarece, pe lângă faptul că îi este întinată imaginea fără motiv (doar pentru că s-au respectat prevederile legale, aşa cum am prezentat mai sus opiniei publice starea de fapt), dar s-a adus atingere imaginii şi integrităţii profesionale a doi dintre membrii săi, care au o activitate prestigioasă în urmă, desfăşurată pe parcursul a peste 20 de ani.

Şi totuşi, dacă d-ra Franţ Elena susţine că cei doi medici sunt incompetenţi, de ce s-a prezentat din nou la cabinetele lor în ultimele două săptămâni, solicitându-le servicii medicale stomatologice, mai ales după ce i-a reclamat la mai multe foruri şi le-a adus diferite injurii?

Astfel, datorită acestei denigrări şi hărţuiri continue din partea d-rei Franţ Elena, Colegiul Medicilor Dentişti Suceava îşi rezervă dreptul de a o acţiona în judecată pe baza probelor deţinute.

Preşedinte,
Dr. Ioan Costea

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Drept la replică3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei