Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mar 2009 - Anul XIV, nr. 60 (4046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs

Dr. Cristina Iordăchel, singurul candidat la şefia CAS Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Dr. Cristina Iordăchel va candida singură pentru şefia Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava, după ce ieri, în ultima zi de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de preşedinte-director general al instituţiei, nu mai era depus alt dosar.

Medicul dermatolog, care s-a mai aflat la conducerea CAS Suceava în perioada august 2005 - februarie 2008, spune că nu are nici o emoţie la examenul pentru redobândirea funcţiei, dată fiind experienţa sa profesională.

Cristina Iordăchel a declarat că este pregătiră pentru prima probă, cea scrisă, cu întrebări din legislaţie, întrucât nu s-a schimbat nimic la acest capitol, însă a  trebuit să revizuiască puţin planul de management pe care urmează să-l prezinte,  deoarece între timp “s-au modificat indicatorii”.

 

Examenele, între 18 - 20 martie

“Atâta timp cât am promovat examenul scris de anul trecut cu o notă foarte bună, din opoziţie, nu cred că voi avea probleme. Tot volumul bibliografiei nu echivalează cu cantitatea de informaţii de la un examen de anatomie la Facultatea de Medicină”, a punctat medicul.

Anul trecut, la concursul pentru ocuparea funcţiei de preşedinte director general al CAS Suceava la care, de asemenea, nu a avut contracandidat, Cristina Iordăchel nu a reuşit să treacă peste cea de-a doua probă, interviul.

În cadrul acelei probe, concurenţii trebuiau să-şi prezinte planul managerial, dar medicul dermatolog a fost notat cu 6, în condiţiile în care punctajul minim pentru a fi declarat admis era 7.

La vremea respectivă, Cristina Iordăchel a apreciat că rezultatul de la interviu a avut conotaţie politică, având în vedere că toţi candidaţii care au picat la a doua probă, deşi trecuseră cu bine de prima, erau membri PD-L.

Concursul de anul acesta va avea loc în perioada 18 - 20 martie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dr. Cristina Iordăchel, singurul candidat la şefia CAS Suceava.
 Vizualizări articol: 1737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Dr. Cristina Iordăchel, singurul candidat la şefia CAS Suceava3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fuga de unul singur trimis de
(15 mar 2009, 11:15:54
Normal ca d-na dr. va castiga de data asta la proba interviului avand in vedere ca acum sunt PD-L-istii la putere si nu va mai avea nici un obstacol in cale. Bineinteles ca n-a indraznit nimeni sa candideze impotriva dumneai. I s-ar fi taiat craca din start celui care ar fi avut tupeul. PD-L-istii sunt mai rai decat fostii asa zisi conducatori. Romania ...intotdeauna al dracului de "surprinzatoare".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei