Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mar 2009 - Anul XIV, nr. 60 (4046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Democrat-liberalii acuză PSD Suceava de ipocrizie

Duminică, 15 Martie 2009 (18:51:10)

Senatorul PD-L de Suceava Orest Onofrei i-a acuzat pe social democraţii suceveni că au dat dovadă de ipocrizie şi lipsă de fair-play atunci când au criticat modul în care Consiliul Judeţean a împărţit fondurile pentru bugetul localităţilor şi când au votat împotriva proiectului de hotărâre prin care s-au alocat banii primăriilor. Onofrei a precizat că PSD Suceava a participat direct la împărţirea bugetului judeţean, influenţând modul de alocare a sumelor pentru unele primării conduse de primari social democraţi.
 

Senatorul PD-L a criticat şi atitudinea consilierilor PSD care au votat împotriva reducerii funcţiilor de conducere de la Centrele de Asistenţă Socială, în condiţiile în care social democraţii s-au declarat pentru diminuarea cheltuielilor bugetare şi a numărului de funcţii publice.
Onofrei a precizat că, pe de o parte PSD susţine aceste măsuri, însă în momentul în care ar trebui să le pună în practică, le uită cu desăvârşire.

„Este o dovadă de lipsă de colegialitate, să spui că susţii anumite măsuri, şi pe de altă parte să votezi împotriva unor astfel de decizii, doar pentru că asemenea funcţii îi vizează pe unii membri PSD. În paranteză fie spus, în aceste funcţii de conducere erau şi membri PD-L. De asemenea, este neprincipială introducerea în dezbaterea politică dintre cele două partide a preşedintelui Traian Băsescu şi mai nou a premierului Emil Boc, cum a făcut-o domnul deputat Eugen Bejinariu. Pentru că suntem totuşi în aceeaşi coaliţie şi nu cred că e normal să te detaşezi de acţiunile politice şi administrative ale premierului şi preşedintelui”, a mai arătat parlamentarul PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat-liberalii acuză PSD Suceava de ipocrizie .
 Vizualizări articol: 1319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Democrat-liberalii acuză PSD Suceava de ipocrizie4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei