Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mar 2009 - Anul XIV, nr. 60 (4046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condiţii precare

Cofetăria Bristena din Suceava, amendată cu 3.000 lei de inspectorii sanitari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un magazin mixt din judeţ a fost închis, în timp ce alte cinci unităţi de alimentaţie publică sucevene au primit amenzi în valoare totală de 9.600 lei, iar în alte 46 de cazuri au fost date avertismente. Acesta e bilanţul întocmit de reprezentanţii Inspecţiei Sanitare de Stat din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), după cele 261 de controale desfăşurate luna trecută în domeniul alimentului.

Potrivit doctorului Ludovic Abiţei, şeful Inspecţiei Sanitare de Stat, măsura suspendării temporare de activitate a fost luată în cazul magazinului mixt din Drăguşeni, administrat de SC BIG COM PET SRL, din Paşcani, pentru neasigurarea alimentării cu apă potabilă curentă rece şi caldă.

În ceea ce priveşte sancţiunile contravenţionale, cea mai mare amendă, în valoare de 3.000 lei, a fost dată la cofetăria-patiserie BRISTENA din Suceava, aparţinând SC DEALUL FLORENI PROD COM SRL, motivul fiind reprezentat de nerespectarea normelor de igienă generală. De menţionat că inspectorii au descins la această unitate în urma unei sesizări, în urma controlului stabilindu-se că într-adevăr activitatea unităţii se desfăşura în condiţii improprii.

 

Controale la spitale, farmacii, unităţi sanitare, de învăţământ şi de turism

Alte trei amenzi, în cuantum de 2.000 lei fiecare, au fost aplicate la magazinul mixt din comuna Poiana Stampei, administrat de PF HÎNCU ELENA, din localitate, pentru angajarea de personal în lipsa examenelor medicale, la cafe-barul din Broşteni, aparţinând SC CIPCO COM SRL, din localitate, pentru nerespectarea normelor de igienă generală şi la snack-barul din Broşteni, al SC TRESTIA SRL, din localitate, pentru personal angajat fără examene medicale.

Ultima amendă, de 600 lei, a fost dată în cazul magazinului mixt din Vatra Moldoviţei, aparţinând SC ANDRINA SRL, din Vama, pe motiv că nu a fost respectată perioada de efectuare a examenelor medicale.

Luna trecută, reprezentanţii Inspecţiei Sanitare de Stat au mai verificat, printre altele, 10 spitale, 22 unităţi sanitare, 16 farmacii,10 unităţi de învăţământ şi alte cinci de turism.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cofetăria Bristena din Suceava, amendată cu 3.000 lei de inspectorii sanitari .
 Vizualizări articol: 1748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 10 voturi
Cofetăria Bristena din Suceava, amendată cu 3.000 lei de inspectorii sanitari3.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bristena=pericol public trimis de
(14 mar 2009, 11:58:13
m-am umplut de bube dupa ce am mancat o prajitura la bristena si nu am fost un caz singular
2.   Prajituri delicioase trimis de
(15 mar 2009, 16:44:30
dl.Schweppes daca erati asa de sigur ca prajiturile sunt de vina de ce nu ati inceput o ancheta si un proces? Eu cred ca va apar bube de la prea multa invidie. Nu ma mai mira nimic din ceea ce se intampla in aceasta tara. Exista prea multi oameni perversi si mult prea interesati de ograda altuia. Pe piata din Romania daca esti bun si apreciat, daca nu esti la fel ca restul lumii ti se aprind paie in cap. M-a indignat articolul despre Bristena. Am 2 copii de 3 si 5 anisori si va marturisesc ca este cofetaria lor preferata. Produsele sunt mereu proaspete si ingredientele folosite sunt exact ca cele pe care le-as fi folosit si eu acasa. Locatia mi s-a parut extrem de curata. Coincidenta e ca sunt angajata a DSP si va spun cu certitunine ca SC DEALUL FLORENI PRODCOM SRL nu a primit nici un fel de amenda.
3.   BRISTENA-COFETARIE MODEL trimis de
(15 mar 2009, 17:04:27
Cum poti sa scrii asa ceva despre o COFETARIE MODEL in ceea ce priveste CURATENIA, SI CONDITIILE IN CARE SE LUCREAZA acolo??? Voi ati vazut cat tin cei de la Bristena la calitatea produselor si modul de prezentare al acestora? Ati vazut cati bani au investit in cofetaria din centrul Sucevei si cat de bine arata? Poate nu ati vazut-o pe cea noua din Vatra Dornei. E putin spus frumoasa!!! V-as sugera sa trageti cu ochiul in celelalte cofetarii din oras si o sa vedeti acolo dezastru! Invidia e mare atunci cand cineva poate sa faca lucruri bune, care sa te uimeasca cu adevarat si astfel iau nastere astfel de reportaje. Sunt client fidel al cofetariei de cand s-a deschis in oras si nu am decat cuvinte de lauda!!!

4.   Am mancat si eu... trimis de
(15 mar 2009, 20:38:15
de la bristena....la inceput erau bune produsele...dar cum in romania tot ce e bun nu dureaza....dupa un timp am revenit si tot ce cumparasem avea gust de vechi....si am mai luat inca odata si din pacate la fel de gust ranced....deci voi angajati ai cofetariei nu mai scrieti aici ca aceasta firma e top....

depsre ingriediente....draga anabella....nicidecum nu ai tu acasa eurile necesare pt a face astfel de chestii..

curios sunt daca stii ca sunt unde sunt produse...ca in suceava sigur nu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei