Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mar 2009 - Anul XIV, nr. 60 (4046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Expoziţie

A şaptea ediţie a Târgului Agro Expo Bucovina, în parcarea Shopping City

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În sala Moldomex de lângă Shopping City Suceava, sub sloganul „află cum să devii un fermier modern, s-a deschis ieri Târgul naţional de agricultură şi industrie alimentară AGRO EXPO BUCOVINA.

Manifestarea este organizată de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Suceava, în parteneriat cu Ministerul  Agriculturii, Consiliul Judeţean, Direcţia Silvică,  Revista “Lumea Satului”, Radio Antena Satelor Bucureşti, Asociaţia Comunelor din România, Oficiul Judeţean de Consultanţă Agricolă şi Shopping City şi se desfăşoară în perioada 13-15 martie 2009, în parcarea Shopping City.

La deschidere au fost prezenţi prefectul Sorin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, deputaţii PSD Cătălin Nechifor şi Ioan Stan, Aurel Badiu, director în Ministerul Agriculturii, Ion Banu, director revista Lumea Satelor şi Ovidiu Donţu, preşedinte executiv al CCIA Suceava, dar şi primari, societăţi comerciale de profil, producători agricoli, specialişti în agricultură.

 

Seminarii de specialitate

Ieri, în cadrul expoziţiei s-a desfăşurat forumul “Agricultura, încotro?”, care a avut în componenţă două seminarii.

Primul seminar,  „Satul Românesc – prezent şi viitor”, a avut ca tematică modalităţile de accesare a fondurilor europene, formele de sprijin în agricultură, organizarea exploataţiilor agricole şi a diferitelor forme asociative, integrarea tinerilor în spaţiul rural, învăţământul şi sănătatea la sate.

Cel de-al doilea seminar, “Agricultura ecologică - prezent şi perspective de dezvoltare în Bucovina”, a avut ca obiectiv importanţa, prezentarea şi promovarea agriculturii ecologice.

Preşedintele executiv al Camerei de Comerţ,  Ovidiu Donţu, a precizat că evenimentul, ajuns la cea de a VII-a ediţie, este cel mai mare de acest gen din nordul Moldovei, devenind un târg de tradiţie pentru cei care activează în industria agro-alimentară.

 

50 de expozanţi din 13 judeţe

Ovidiu Donţu a mai spus că la ediţia de anul acesta a târgului participă peste 50 de expozanţi, din 13 judeţe ale ţării, vizitatorii putând astfel să admire ultimele realizări ale marilor producători din diverse domenii de activitate, printre care maşini, utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară, aparatură de laborator, produse alimentare,  instalaţii frigorifice, unităţi de cercetare, maşini, utilaje şi unelte agricole, tehnologii de creştere a animalelor, tehnologii şi metode de îmbunătăţire a raselor, incubatoare.

Târgul poate fi vizitat zilnic intre orele 10:00 – 19:00 până duminică inclusiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A şaptea ediţie a Târgului Agro Expo Bucovina, în parcarea Shopping City.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A şaptea ediţie a Târgului Agro Expo Bucovina, în parcarea Shopping City5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei