Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mar 2009 - Anul XIV, nr. 60 (4046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumiri

Raziile poliţiei în discoteci, contestate vehement de patronul unui club

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Raziile poliţiei în cluburile şi discotecile din judeţ au provocat nemulţumirea patronului unui club din municipiul Suceava, care consideră că aceste controale sunt abuzuri ale oamenilor legii.

Mihai Voicu, patronul clubului V din centrul municipiului reşedinţă de judeţ, povesteşte cum, în noaptea de 5 martie a.c., în jurul orei 22.30, în unitatea sa au pătruns o mulţime de oameni ai legii, printre care şi „mascaţi”, precum şi inspectori ai Gărzii Financiare Suceava.

După cum se poate vedea şi pe imaginile video pe care ni le-a prezentat, poliţiştii au stat în club aproximativ zece minute, timp în care au percheziţionat mai mulţi clienţi.

„Consider că acest tip de controale, cu foarte mulţi poliţişti, intimidează şi deranjează clienţii. Nu este corect ca omul care vine să petreacă o seară într-un club să fie percheziţionat ca un infractor, doar pentru a se verifica dacă nu este o persoană certată cu legea. După control mi-au plecat mai mulţi clienţi din club, care ar putea crede că la noi sunt probleme cu infractorii”, ne-a spus Mihai Voicu. Acesta a precizat că se va consulta cu un jurist, pentru a se convinge dacă acest tip de controale sunt în conformitate cu legile din ţară şi prevederile Uniunii Europene.

Cu ocazia controlului în club nu au fost găsiţi infractori ori cuţite sau alte arme periculoase, însă societatea a fost sancţionată cu 2.000 de lei, în baza legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. Concret, patronul societăţii a fost amendat pentru că autovehiculul cu care sunt transportate valorile de la club nu era prevăzut cu casete metalice pe caroserie. Mihai Voicu a precizat că va contesta amenda, considerând că nu se impunea o sancţiune în condiţiile în care nu a mai fost avertizat şi nici nu i s-au adus la cunoştinţă aceste obligaţii.

 

Ce spune poliţia 

Inspectorul principal Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a precizat că  „în cazul domnului Voicu pot spune doar că este opinia lui şi noi o respectăm. În ceea ce ne priveşte, vom continua şi vom intensifica acţiunile poliţieneşti pentru descurajarea oricăror fapte ilegale, urmând a acţiona atât în baza legii 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cât şi în cea a legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor”.

El a dat asigurări că se acţionează doar conform prevederilor legale, în limitele competenţei poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Raziile poliţiei în discoteci, contestate vehement de patronul unui club.
 Vizualizări articol: 853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Raziile poliţiei în discoteci, contestate vehement de patronul unui club0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu e chiar asa trimis de
(14 mar 2009, 12:01:21
Domnule Voicu, haideti sa fim seriosi. Nimeni nu e prost aici. Eu personal merg in crama doar cand am treaba sau vreau sa gasesc pe cineva. Niciodata nu merg de placere cu prietena acolo, deoarece locul colcaie de indivizi certati cu legea, (cativa turu, alti tigani din centru, golani din centru, tigani din alte zone etc.). Pe unii ii stiu si dupa nume, dar nu are rost sa-i mentionez. Normal ca sunt si multi clienti normali care va frecventeaza barul, dar cei 20 la suta din total care sunt certati cu legea dau NOTA FINALA asupra localului dvs.

Adica trebuie sa vina politia in razie ca sa aflu eu, client, ca acolo sunt indivizi dubiosi??? Trebuie sa vina politia ca sa aflu eu ca pe acolo sunt baieti de-ai lui turu, credeti ca sunt atat de dezinformat sa nu stiu asta?

Asta va fi localul dvs intotdeauna, un loc al clientilor din toate mediile sociale. Fiti bucuros ca aveti clienti si aveti un local cu vechime in suceava. Succes pe viitor!
2.   Pentru gigioc trimis de
(15 mar 2009, 19:24:54
frecventez des club v si pot sa zic ca ii cunosc pe toti care vin acolo dar nici unul nu deranjeaza pe ceilalti clienti. vin isi servesc consumatia si pleaca fara a deranja pe nimeni.si nu stiu daca exista vreo persoana care sa comita o fapta impotriva legii si apoi sa se afiseze intrun local supravegheat non stop cu camere video. gigioc poti raspunde la comentariul meu?
3.   Pentru redactie trimis de
(15 mar 2009, 19:55:17
de ce mi sa modificat comentariul?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei