Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 feb 2009 - Anul XIV, nr. 38 (4024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Angajatul model

Hoţ prins în flagrant şi bătut cu ranga de barmaniţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Imagini incredibile surprinse, ieri dimineaţă, de camerele de supraveghere video montate într-un club din centrul Sucevei.

Doi indivizi care veniseră la furat sunt surprinşi de una dintre angajate care, deşi localul era închis de la miezul nopţii, rămăsese peste program. Unul dintre hoţi află astfel pe propria piele care sunt riscurile meseriei.

Scena are loc în jurul orei 5 şi 50 de minute. Doi indivizi dau târcoale „Clubului V”, fosta Cramă „Vânătorul”, din centrul Sucevei. Unul dintre ei, îmbrăcat în negru şi cu o rangă în mână, sparge geamul de lângă uşa de la intrare şi, după ce se asigură că nu a fost văzut de nimeni, intră în interiorul clubului.

Deşi senzorul de mişcare a aprins automat lumina, după ce a detectat prezenţa unei persoane, tânărul nu se sperie şi coboară scările. După ce îşi dă seama că totul e în ordine, se întoarce şi îşi cheamă complicele, un alt tânăr, îmbrăcat cu o geacă de culoare albă.

După ce iau preşul din faţa uşii şi acoperă cu el gaura rămasă în urma geamului spart, cei doi tineri se îndreaptă spre uşa de intrare în local. Unul dintre ei se clatină serios şi se chinuieşte să îşi ţină echilibrul pe scări. Cei doi ies pentru aproximativ un minut şi jumătate din raza camerei de vederi instalate la intrarea principală.

 

“Am auzit alte zgomote... mai ciudate...”

Ce nu ştiau cei doi tineri e că în clubul de biliard se afla una dintre angajate, Nicoleta Hurjui, o barmaniţă care, pentru că a terminat treaba târziu şi nu se putea duce la acea oră la Rădăuţi, acolo unde locuieşte, a preferat să se întindă pe una dintre canapelele din club până dimineaţă.

„Am închis pe la 12 noaptea, dar, până am făcut curat, până am terminat treaba s-a făcut 4 dimineaţa. M-am întins pe o canapea, că mi-era somn. Am auzit la un moment dat bubuituri de afară, dar nu mi-am dat seama că sunt hoţi. Am mai avut cazuri în care persoane care nu ştiau că e închis se trânteau în uşă. Totuşi, după puţină vreme am auzit alte zgomote... mai ciudate... Am sărit ca arsă şi m-am dus să văd ce se întâmplă”, mărturiseşte tânăra.

 

Au dat nas în nas cu barmaniţa

La un moment dat, în imaginile surprinse de camerele video apare tânărul cu geacă albă, care urcă grăbit spre uşa de la intrare. Se uită dacă nu cumva trece cineva prin zonă, intenţionând să o iasă afară. Întoarce capul speriat, dându-şi seama că în local se afla o a treia persoană -barmaniţa, şi renunţă la orice măsura de precauţie şi iese repede pe geamul spart şi o ia la fugă.

După câteva secunde, în imagini apare şi cel de-al doilea tânăr. Se ţine de balustradă şi-i explică ceva barmaniţei. Ranga nu se mai află la el, ci în mâna angajatei de la club, care o ţinea ameninţător deasupra capului tânărului.

„Când am dat nas în nas cu el, l-am, întrebat ce-i cu el acolo şi a început să se bâlbâie. I-am luat ranga din mână şi l-am scuturat bine. Îmi tot repeta că 'prietenul meu e afară'...Nu mai ţin minte foarte multe că eram şi eu ameţită de cap... M-au trezit din somn”, povesteşte Nicoleta Hurjui.  

 

Vânătăi, amintire de la „Club V”

În „comedia” filmată de la „Club V”, tânărul în negru e speriat şi, îndreptându-se către ieşire, cu gândul de a scăpa din prinsoarea femeii care-l ameninţă cu ranga, ţine mâna dreapta întinsă înspre aceasta, în încercarea de a para o eventuală lovitură. Surpriză! Angajata de la club se apleacă şi-l ia prin surprindere, lovindu-l pe hoţ în zona gleznelor şi încercând să-l ţină în loc.

Tânărul se smunceşte şi încearcă să iasă afară, însă o mână în gât şi o lovitură – două pe spate îi încetinesc mişcările.

Se uită îngrozit la barmaniţa care nu are de gând să-l lase să plece aşa uşor şi, disperat, mai încearcă o dată să scape.

O mână fermă îl trage înapoi şi e cât pe ce să alunece pe preşul de la intrare. În cele din urmă, reuşeşte să iasă pe geamul spart, însă nici barmaniţa nu rămâne datoare şi-i mai lasă câteva vânătăi amintire.

 

Oferte de angajare pentru barmaniţa care prinde hoţi

Chiar dacă nu ar fi avut ghinionul să se întâlnească cu barmaniţa de serviciu, cei doi tineri tot nu ar fi ieşit neşifonaţi din povestea asta. Patronul localului, Mihai Voicu, ne-a declarat, ieri, că sistemul de alarmă al clubului se pornise încă de când cei doi hoţi au spart geamul şi au pătruns pe scările care duc la intrarea în local.

„Era dat pe silenţios, astfel încât ei (n.r. - cei doi tineri) nu puteau să îl audă. M-a sunat un agent de pază şi mi-a spus că am o spargere. I-am spus soţiei că s-a spart un geam, să nu o sperii. Când am ajuns acolo şi am aflat cum au stat lucrurile, am început să râd, vă daţi seama. Cred că vroiau să spargă uşa de la o magazie, unde odată ţineam noi încasările. Am înţeles că unul dintre cei doi mai veneau prin club. Cred că sunt deja identificaţi...”, ne-a povestit patronul „Clubului V”, precizând că se gândeşte să-i dea un premiu barmaniţei care a dat dovadă de un curaj teribil.

Vizionarea imaginilor surprinse de camerele de luat vederi a stârnit adevărate hohote de râs printre cei care le-au vizionat ieri, patronul de la „Club V” primind deja, mai în glumă, mai în serios, oferte pentru barmaniţa sa.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru, ne-a declarat că cei doi tineri urmează să fie identificaţi şi traşi la răspundere.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţ prins în flagrant şi bătut cu ranga de barmaniţă.
 Vizualizări articol: 1404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.41/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 34 voturi
Hoţ prins în flagrant şi bătut cu ranga de barmaniţă4.4534

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nasol... trimis de
(17 feb 2009, 15:53:49
nici macar un bar nu mai poti sparge in ziua de azi, ca dorm chelnerii in elhee hee
2.   Felicitari :)) trimis de
(17 feb 2009, 20:25:21
Uau...nu-mi vine sa cred...super! felicitari barmanitei...alta in locul ei se ascundealaughing Bravo!!! Merita o recompensa grozava!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei