Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 feb 2009 - Anul XIV, nr. 33 (4019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Construcţii

Au reînceput lucrările la podul din Marginea, distrus de inundaţiile din 2008

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că de la începutul acestei săptămâni au fost reluate lucrările de construcţie a podului din Marginea, care a fost distrus de inundaţiile din vara anului 2008.

Flutur a arătat că a discutat cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, despre necesitatea urgentării lucrărilor la podul din Marginea. El a precizat că în urma acestei întâlniri s-a stabilit formarea unui comandament de lucru, din care fac parte şi reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Drumuri, care va superviza direct evoluţia lucrărilor.

Gheorghe Flutur a precizat că membrii acestui comandament vor fi prezenţi în Marginea în fiecare zi de joi a săptămânii, pentru a evalua stadiul construcţiei.

„Constructorul a început deja lucrările de reconstrucţie a podului din Marginea. În acelaşi timp, comandamentul nou creat va fi prezent în fiecare săptămână în Marginea pentru a analiza şi a impulsiona lucrările de reconstrucţie a podului distrus de inundaţii”, a declarat Flutur.

El a adăugat că pe lângă aceste lucrări, Compania Naţională de Drumuri va asfalta drumul pe care a fost deviat traficul rutier după distrugerea podului.

Reamintim că la sfârşitul săptămânii trecute, locuitorii comunei Marginea au construit un pod de lemn, în locul celui distrus de inundaţii, suportând din fonduri proprii lucrările de construcţie.

Pe de altă parte, şeful administraţiei judeţene a declarat că la Ministerul Transporturilor a fost depusă documentaţia necesară pentru realizarea lucrărilor pe DN 17 la nivelul trecerilor de cale ferată. Flutur a explicat că pentru refacerea acestor treceri este necesară obţinerea unui aviz din partea CFR, în condiţiile în care trebuie realizate lucrări de ridicare a şinelor de tren.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au reînceput lucrările la podul din Marginea, distrus de inundaţiile din 2008.
 Vizualizări articol: 1609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Au reînceput lucrările la podul din Marginea, distrus de inundaţiile din 20085.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei