Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 ian 2009 - Anul XIV, nr. 3 (3989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizare

Senatorul Onofrei îşi împânzeşte colegiul cu cabinete parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Senatorul PD-L de Suceava Orest Onofrei vrea să reprezinte cât mai corect în Parlamentul României populaţia din colegiul în care a câştigat mandatul, în speţă colegiul Suceava. În aceste sens el este hotărât să-şi înfiinţeze cabinete parlamentare în cât mai multe localităţi.

Onofrei a anunţat că pentru început îşi va deschide trei astfel de cabinete în localităţile urbane din colegiul său, şi anume municipiul Suceava şi oraşele Salcea şi Cajvana. El a precizat că respectivele cabinete le va deschide împreună cu deputaţii din cele trei colegii din zona sa, şi anume Sanda-Maria Ardeleanu, Ioan Bălan şi Eugen Constantin Uricec.

„Pentru a putea reprezenta cât mai corect colegiul Senat Suceava, acesta fiind  cel mai mare din judeţ şi cu întindere foarte mare, reprezentând 200.000 de oameni, în afară de cabinetul senatorial din municipiul reşedinţă de judeţ doresc să-mi deschid cabinet în teritoriu, în fiecare din colegiile de deputaţi, împreună cu deputatul respectiv. Ca prioritate voi deschide cabinete în cele două oraşe din colegiu, Salcea  şi Cajvana şi, funcţie de discuţiile cu colegii mei, acolo unde ei îşi vor mai deschide un cabinet le vom face comune, ca să putem reprezenta populaţia mai corect şi mai eficient”, a spus Onofrei.

Senatorul democrat-liberal consideră că promisiunile făcute în campania electorală vor fi mai uşor puse în practică acum, în noua formulă de guvernare cu PSD, arătând că în judeţul Suceava, din cei 14 parlamentari, 11 sunt ai coaliţiei de guvernare.

În opinia senatorului Onofrei, „Pactul pentru Bucovina”, concept pe care l-a lansat în campania electorală pentru alegerile generale, are mari şanse de reuşită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Onofrei îşi împânzeşte colegiul cu cabinete parlamentare.
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Senatorul Onofrei îşi împânzeşte colegiul cu cabinete parlamentare1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari si tine-o tot asa! trimis de
( 7 ian 2009, 12:56:48
Bravo pocaitule! Bravo tarane! Sa-ti deschizi cat mai multe ghisee de incasat bani de la fraieri. Ma pis pe tine si pe colegii tai din pdl si psd. Ei cu ei si noi cu voi!!!

MAI TII MINTE CE ZICEAI IN CAMPANIE GUNOIULE?????
2.   Exclusiv pt. gigioc... trimis de
( 7 ian 2009, 15:16:24
...wa maicata stie cit de educat esti?Nu am nimic cu cel despre care ai vb. da tu ai iesit oleaca in lume sa vezi cum stai cu "ortodoxia"ta?Repet nu am nimic cu nimeni da asta e mai prost decit admite pina si politia.Tu ce ai gindit cind ai spus:"bravo pocaitule" sau mai bine zis nu ai gindit nimic,da ce-mi pierd vremea cu un frustrat...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei