Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 ian 2009 - Anul XIV, nr. 2 (3988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facilitate

Reduceri la plata taxelor şi impozitelor locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
De luni, sucevenii au posibilitatea să beneficieze de o reducere de 10% la impozitele şi taxele datorate municipalităţii, dacă le achită anticipat, pe tot anul.

Reducerea oferită este valabilă până la data de 15 martie pentru taxa de salubrizare şi până la finele lunii martie pentru impozitele şi taxele pentru terenuri şi clădiri.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a ţinut să ofere exemplul personal celorlalţi contribuabili la bugetul local, fiind primul sucevean care şi-a achitat obligaţiile financiare pentru anul 2009.

Astfel, pe chitanţa numărul 1 din data de 5 ianuarie 2009 au fost încasate impozitele datorate pentru apartamentul cu 3 camere de pe strada Samuil Isopescul şi taxa de salubrizare pentru cei patru membri ai familiei primarului Ion Lungu.

Impozitul pentru apartament a fost de 112 lei, dar, beneficiind de reducerea de 10%, acordată până la 31 martie, suma vărsată la bugetul Primăriei a fost de 100,80 de lei. De asemenea, pentru taxa de salubrizare, primarul avea de plătit 120 de lei (2,5 lei de persoană/lună), dar, beneficiind de aceeaşi reducere de 10%, a plătit doar 108 lei.

În total, Ion Lungu avea de achitat 232 de lei, dar pentru că a plătit anticipat pe tot anul, a beneficiat de o reducere de 23,20 lei.

Valoarea impozitelor şi taxelor locale a rămas aceeaşi ca şi anul trecut, de fapt la nivelul celor încasate în ultimii doi ani, pentru că valoarea acestora nu a mai fost majorată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri la plata taxelor şi impozitelor locale.
 Vizualizări articol: 768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Reduceri la plata taxelor şi impozitelor locale2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Abureli de doi lei trimis de
( 6 ian 2009, 12:01:38
Oamen buni! Am lucrat ca ofiter inginer, era sa mor in "89 in Arges din cauza loviturii de stat de atunci si poate mai bine era dar, nu credeam ca voi ajunge la Suceava sa-l vad pe LUNGU primar, pe Flutur presedinte al CJS, PE Marza senator, pe Boc premier etc. etc.

Vreti sa stiti ce mi-a facut Lungu si cu incompetentii de la urbanism? Mi-au aprobat un Certificat de Urbanism ptr. construirea unei sarpante fiindca mi-a cazut tavanul in cap de nenumarate ori, indrumandu-ma sa fac demersurile necesare, adica proiect, aprobare de la inspectia de stat in constructii, etc. ptr. a mi se elibera autorizatia de constructie. Dupa ce platesc proiectul peste 1000 Euro si restul taxelor aferente, cand sa predau documentatia la primarie primesc o adresa prin posta prin care eram anuntat ca nu mi se aproba constructia sarpantei. Am cerut explicatii in scris si bine-nteles cine ma despagubeste. Nu am primit nici pana astasi cu toate ca au trecut aproape 5 luni de atunci. Ce ziceti de asemenea m
2.   CONTINUARE trimis de
( 6 ian 2009, 12:08:35
Platim din banii nostri niste neispraviti si incompetenti in frunte cu un incapabil de primar papagal care nu ar merita sa reprezinte cetateanul nici in cele mai rele ipostaze. RUSINE SA-I FIE dar ma indoiesc ca oameni cu un asemenea caracter cunosc de rusine.
3.   Buna trimis de
( 6 ian 2009, 16:58:00
da pentru vila cinei plateste impozitul?FLUTUR?

tu ala care ai scris articolul ai platit impozitul odata cu LUNGU ca prea mult al mangaii pe fund?

cum drak te lasa sefii sa ocupi spatiul degeaba pe pagina?

4.   Ma uimesti, Monitorule!!!! trimis de
( 6 ian 2009, 17:44:20
Cum lasati comentarii negative la adresa lui Lungu si Flutur? Incredibil, zau! Mie mi-ati sters pe 30 dec. toate comentariile vizavi de revelionul de 2 lei a lui Lungu . Deci n-aveti programul ala de sortare a mesajelor care sterg automat tot ce contine Flutur si Lungu? Pt. cultura voastra generala dragi jurnalisti si eu i-am votat pe acestia doi si imi pare rau. Dar si noi si voi rebuie sa fim cu geana pe ei, nu sunteti voi cainii democratiei??????/

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei