Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 ian 2009 - Anul XIV, nr. 2 (3988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Centrul de dializă de la Suceava, la autorizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Reprezentanţii companiei Fresenius NephroCare au obţinut autorizaţia de construcţie pentru centrul de dializă care va fi ridicat în curtea Spitalului de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava. Valoarea construcţiei este evaluată de firmă la circa 750.000 de euro, iar termenul de finalizare este de doi ani.

Conform planurilor prezentate Serviciului Urbanism din Primăria Suceava, clădirea va avea trei niveluri - subsol, parter şi etaj, va avea o amprentă la sol de 627,9 metri pătraţi  şi o suprafaţă desfăşurată de 1897,08 mp. Ca poziţie, va fi amplasată între biserica din curtea spitalului şi bdul 1 Decembrie, cu acces principal dinspre Moto Velo.

La subsol vor fi compartimentele administrative, la parter săli de aşteptare, saloane de dializă, cabinetele medicilor şi o mică sală de consiliu, iar la etaj saloane şi cabinete medicale.

Imobilul va mai avea o curte interioară şi 16 locuri de parcare.

Acoperişul este tip terasă. Structura de rezistenţă este pe cadre, tip monolit, cea mai rezistentă la cutremur, conform specialiştilor din primărie.

 

Centrul privat de dializă va fi gata în 2010

În ceea ce priveşte începerea lucrărilor, viceprimarul de Suceava Viorel Seredenciuc a declarat că, după toate probabilităţile, săpăturile la fundaţie pot începe de îndată ce vremea o va permite.

Conform publicaţiei de afaceri Wall-Street, compania Fresenius NephroCare are în plan investiţii totale planificate în valoare de circa 35 milioane lei în perioada 2008-2010. Pentru anul 2009 sunt în plan investiţii de aproximativ 16 milioane lei, care se vor concentra în extensii şi centre noi la Iaşi, Ploieşti, Piteşti şi Suceava. 

Fresenius NephroCare Romania a înregistrat în primele nouă luni ale anului 2008 o cifră de afaceri de 44,3 milioane lei, în creştere cu circa 80% faţă de perioada similară din 2007.

În prezent, compania deţine o cotă de piaţă de 44% din piaţa privată a serviciilor de dializă.

Grupul Fresenius Medical Care a intrat pe piaţa din România în 1994, iar în 2000 a luat naştere subsidiara Fresenius Medical Care România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul de dializă de la Suceava, la autorizare.
 Vizualizări articol: 1331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Centrul de dializă de la Suceava, la autorizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei