Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 ian 2009 - Anul XIV, nr. 2 (3988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Administraţie

Prefectul Doroftei aşteaptă să fie schimbat din funcţie de noul Guvern

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul interimar al judeţului Suceava, Ovidiu Doroftei, aşteaptă să fie schimbat din funcţie de actualul Guvern de pe o zi pe alta. Din informaţiile pe care le deţinem schimbarea prefectului şi a celor doi subprefecţi ai judeţului ar urma să se producă în cursul acestei săptămâni, numirea noilor ocupanţi ai acestor fotolii fiind o prioritate pentru cele două partide de guvernământ, PD-L şi PSD.

În ceea ce-l priveşte pe Ovidiu Doroftei, acesta ne-a declarat că se aşteaptă să fie schimbat din funcţie în orice moment, iar când se va întâmpla acest lucru nu va contesta decizia Guvernului.

„Voi pleca din această funcţie cu o impresie foarte clară faţă de ceea ce înseamnă procesul administrativ, dar şi cu conştiinţa împăcată că în scurtul meu mandat am reuşit să îmi îndeplinesc obiectivele pe care le-am avut. Şi mă refer aici la mutarea Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto la sediul din incinta Iulius Mall şi la finalizarea construcţiei caselor afectate de inundaţiile din luna iulie”, a spus Ovidiu Doroftei. El a mai adăugat că, potrivit Hotărârii de Guvern prin care a fost numit în funcţie, ar trebui să ocupe fotoliul de prefect până la organizarea unui concurs pentru „titularizarea” unui nou prefect.

Prefectul judeţului a precizat că este conştient că va fi înlocuit înainte de organizarea acestui concurs. El a spus că după ce nu se va mai afla la conducerea prefecturii va activa în mediul privat.

Potrivit declaraţiilor liderilor PD-L Suceava, nominalizarea unui nou prefect va fi făcută de către democrat-liberali. Până în momentul de faţă cei care au cele mai mari şanse să ajungă la conducerea Prefecturii Suceava sunt fostul director al Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Popescu, şeful învăţământului sucevean, Petru Carcalete şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Ilie. Cele două funcţii de subprefect urmează a fi ocupate de persoane care vor fi propuse de către PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul Doroftei aşteaptă să fie schimbat din funcţie de noul Guvern.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Prefectul Doroftei aşteaptă să fie schimbat din funcţie de noul Guvern1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei