Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 dec 2008 - Anul XIII, nr. 298 (3979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urmăriri în noapte

A fugit de poliţie, în momentul în care a fost pus să deschidă portbagajul maşinii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un şofer din municipiul Suceava a fost amendat de poliţie şi a rămas şi fără permis, după ce, tras pe dreapta de un echipaj al oamenilor legii, a demarat în trombă în momentul în care poliţiştii au vrut să vadă ce are în portbagaj.

Fugarul apucase să le dea documentele agenţilor de poliţie şi, după ce şi-a golit portbagajul, s-a reîntors la poliţie şi a reclamat că oamenii legii nu vor să-i dea actele înapoi.
Toată povestea s-a petrecut miercuri după-amiază, atunci când Gheorghe S., în vârstă de 28 de ani, din municipiul Suceava, a sunat la 112 şi a reclamat că i-au fost reţinute documentele fără motiv, după ce a fost oprit în trafic de către lucrătorii postului de poliţie Dărmăneşti.

La faţa locului s-a deplasat urgent o echipă operativă din cadrul Biroului Poliţiei Rurale, care a stabilit că, în jurul orei 17:00, poliţiştii din Dărmăneşti au fost anunţaţi telefonic de către colegii lor de la Grăniceşti despre faptul că un autoturism marca „VW Touran” se deplasează pe ruta Grăniceşti-Suceava şi transportă ţigări de contrabandă, solicitând în acelaşi timp oprirea acestuia în trafic.

Autoturismul cu pricina a fost depistat în trafic aproximativ 15 minute mai târziu, însă, deşi i s-a făcut semn să oprească, şoferul (Gheorghe S.) şi-a continuat drumul. Urmărit de maşina poliţiei, a oprit după câteva minute şi s-a conformat în momentul în care unul dintre poliţiştii i-a cerut actele de identitate, permisul de conducere, cât şi documentele autoturismului.

În clipa în care agentul de poliţie i-a solicitat să deschidă portbagajul, şoferul a demarat, documentele personale rămânând la poliţişti.

Întrucât nu au reuşit să-l ajungă din urmă, poliţiştii s-au întors la post, acolo unde, după câteva zeci de minute, şi-a făcut apariţia şi şoferul fugar.

Gheorghe S. a solicitat să i restituie documentele şi, pentru intimidare, a sunat la 112, anunţând că se comite un abuz din partea oamenilor legii asupra lui.

Pentru că a alertat abuziv 112, bărbatul a fost amendat cu 1000 de lei, iar pentru că a fugit de organele de poliţie, cu 270 de lei. În plus, poliţiştii i-au reţinut şi permisul de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fugit de poliţie, în momentul în care a fost pus să deschidă portbagajul maşinii.
 Vizualizări articol: 2064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
A fugit de poliţie, în momentul în care a fost pus să deschidă portbagajul maşinii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde esti tu Tepes Doamne trimis de
(19 dec 2008, 20:26:30
daca eram in locul agentului de circulatie, cred ca acel dobitoc din Burdujeni...ca acolo sta, si are o vila in Todiresti facuta cine stie cum?...ar fi fost faultat din prima

eu scoteam pistolul si trageam la cauciucuri, sau de ce nu...incercam varianta cea mai simpla, dupa ce a plecat ii dadeam foc la acte si o faceam pe prostu...

ce grosolanie...daca facea asa ceva in Italia sigur avea primit in mutra un pat de arma, legal si de nevoie

jos cu fraierii astia, cine stie ce mai avea in portbagaj...poate o arma nedeclarata, poate o avea pe Elodia, mare tupeu si crasa nesimtire

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei