Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 dec 2008 - Anul XIII, nr. 298 (3979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oportunităţi

Produsele bio şi turismul, punctele de interes ale judeţului pentru investitorii din Coreea de Sud

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ambasadorul Coreei de Sud în România, Excelenţa Sa Choi Ihl Song, a declarat, la Suceava, că produsele bio şi turismul sucevean ar putea reprezenta două puncte de atracţie pentru investitorii din ţara sa. Choi Ihl Song a vizitat efectuat, ieri, o vizită în judeţul Suceava, în cadrul căreia a avut întâlniri cu administratorul public al judeţului Suceava, Petru Luhan, precum şi cu primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

În urma discuţiilor avute cu oficialii Consiliului Judeţean, ambasadorul Coreei de Sud a precizat că va recomanda operatorilor de turism din această ţară să promoveze mai mult oferta turistică a judeţului Suceava, iar în acelaşi timp va prezenta companiilor private oportunităţile de investiţii din această zonă.

„Am fost impresionat de mănăstirile din judeţul dumneavoastră şi de peisajul deosebit pe care îl aveţi. Şi din acest motiv voi recomanda ca turiştii coreeni să nu se rezume doar la Bucureşti, sau la castelul Bran, ci să vină şi în judeţul dumneavoastră. În acelaşi timp, consider că există şanse mari ca firme din Coreea de Sud să vină în judeţul Suceava pentru a investi în dezvoltarea producţiei bio, cu atât mai mult, cu cât această zonă prezintă oportunităţi pentru astfel de afaceri”, a spus ambasadorul Coreei de Sud.

 

Parteneriat de colaborare între Suceava şi regiunea Jeollabuk din Coreea de Sud

La rândul său, administratorul public al judeţului Suceava, Petru Luhan, a precizat că în urma discuţiilor cu ambasadorul Coreei de Sud, acesta a arătat că pe lângă domeniul turismului, mai multe companii din această ţară doresc să investească în domeniul infrastructurii.

„Vom oferi tot sprijinul celor care doresc să obţină informaţii şi să investească în judeţul Suceava. Asta în condiţiile în care investitorii din Coreea de Sud intenţionează să intre pe piaţa Europei de Vest, iar ţări precum România ar putea să reprezinte un punct de plecare în viitoarele afaceri din această zonă”, a spus Petru Luhan.

Atât Petru Luhan, cât şi excelenţa sa Choi Ihl Song au arătat că relaţiile de colaborare dintre judeţul Suceava şi Coreea de Sud se vor îmbunătăţi după încheierea protocolului de colaborare între autorităţile sucevene şi cele din regiunea Jeollabuk.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Produsele bio şi turismul, punctele de interes ale judeţului pentru investitorii din Coreea de Sud.
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Produsele bio şi turismul, punctele de interes ale judeţului pentru investitorii din Coreea de Sud5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei