Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 dec 2008 - Anul XIII, nr. 290 (3971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Reconstrucţia caselor distruse de inundaţii a fost finalizată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Reconstrucţia caselor distruse de inundaţiile din luna iulie 2008 a fost finalizată în toate localităţile afectate de calamităţi. Potrivit prefectului judeţului, Ovidiu Doroftei, au fost reconstruite 168 de case, până la roşu, aşa cum prevedea Ordonanţa de Guvern prin care au fost alocate fondurile necesare acestor investiţii. Doroftei a precizat că 163 de case au fost construite de firme de construcţie, iar lucrările la alte cinci case au fost realizate în regie proprie.

„Toate casele au fost terminate la roşu până la termenul stabilit de Guvern, respectiv 30 noiembrie 2008. Iar în momentul de faţă primăriile localităţilor în care au fost construite aceste case distribuie alte ajutoare financiare pentru finisarea locuinţelor”, a declarat prefectul judeţului.

El a arătat că fiecare familie care a primit o casă construită din fonduri guvernamentale urmează să mai primească încă 4.000 de lei pentru lucrări de finisare, în trei tranşe. Astfel, prima tranşă va fi de 1.000 de lei, iar după ce vor face dovada folosirii acestei sume în scopurile pentru care au fost alocate vor primi diferenţa de sumă, în alte două tranşe egale de câte 1.500 de lei.

Ovidiu Doroftei a precizat că pe lângă locuinţele construite din fonduri de la Guvern, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a mai construit alte 20 de case, pentru sinistraţii din satul Ţibeni.

Nu în ultimul rând, prefectul a arătat că pentru sinistraţii din judeţul Suceava au mai fost acordate 245 de pachete, constând în frigidere, sobe, lenjerie şi saltele pentru paturi, toate acestea fiind achiziţionate din fondul de solidaritate constituit din donaţiile angajaţilor Ministerului Internelor şi Reformei Administrative şi ai Secretariatului General al Guvernului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reconstrucţia caselor distruse de inundaţii a fost finalizată.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reconstrucţia caselor distruse de inundaţii a fost finalizată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei