Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 dec 2008 - Anul XIII, nr. 290 (3971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Angheluş: „Alianţa PDL-PSD este distractivă pentru Suceava, dar tristă pentru România”

Miercuri, 10 Decembrie 2008 (16:04:54)

Liberalii suceveni consideră că alianţa dintre PD-L şi PSD pentru formarea viitorului Guvern al României este „distractivă” din punctul de vedere al colaborării dintre liderii suceveni ai celor două formaţiuni politice, Gheorghe Flutur, respectiv Gavril Mîrza. Afirmaţia îi aparţine purtătorului de cuvânt al PNL Suceava, Iulian Angheluş, care a declarat că aşteaptă „sărutul” de împăcare a celor doi lideri locali PD-L şi PSD, cunoscute fiind disputele dintre aceştia. „Această alianţă între PD-L şi PSD este absolut distractivă pentru judeţul Suceava, dar în acelaşi timp este tristă pentru România”, a spus Angheluş.

El a adăugat că apariţia alianţei PDL-PSD nu reprezintă altceva decât reînfiinţarea, după 19 ani, a fostului Front al Salvării Naţionale, precum şi reîntoarcea în istorie a României. „Dacă pe 22 decembrie 1989 România a reuşit să se elibereze de comunism, se pare că pe 22 decembrie 2008 se va reînfiinţa fostul FSN, despre care ne aducem aminte ce a reuşit să facă pentru România, adică să ţină ţara pe loc în primii ani de după Revoluţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al liberalilor suceveni.

În opinia lui Iulian Angheluş, colaborarea dintre PD-L şi PSD demonstrează faptul că liderii celor două partide au fost interesaţi mai mult de negocierile pentru o guvernare comună, decât de promovarea unui program care să scoată România din criza economică. El a arătat că PNL, prin liderul acestui partid, Călin Popescu Tăriceanu, a prezentat singurul program anti-criză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angheluş: „Alianţa PDL-PSD este distractivă pentru Suceava, dar tristă pentru România” .
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Angheluş: „Alianţa PDL-PSD este distractivă pentru Suceava, dar tristă pentru România”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare ? trimis de
(10 dec 2008, 18:02:58
Mai baiatule daca ar fi scos si PNL-ul un candidat capabil si onest pt Suceava poate ar fi castigat ceva, dar asa ce rost mai are sa scoateti capul ? Cu un candidat cu camasa suflicata si limbaj de smecher vreti voi sa castigati alegerile ?

Cei care nu au fost la vot ar fi venit cu siguranta daca voi astia din PNL Suceava ati fi scos un candidat valoros. Nu aveti oameni! Recunoasteti!
2.   Distractiv..... trimis de
(10 dec 2008, 18:51:56
Culmea...m-am intalnit in trafic cu soferul Anghelus.:::))))))Vai,vai,greu este sa conduci masina,dapai alte cele,asa-i Angheluse.Te cam pierzi la volan....Ai grija,eu te-am ocolit,dar altii cine stie?

P.S.Daca si-n viata esti la fel de naiv,nu-i a buna....Noroc ca te-ai intalnit cu un sofer bun,iar asta o zic cu lipsa de modestie....
3.   Galeria Zoo Politica trimis de
(10 dec 2008, 21:16:11
Pudelul Anghelus, iesit, nu demult, imbiat de mirosul de mici politici, de sub tarabele din bazar, , a ajuns, vazandu-se in strada mare, sa se creada maidanez veritabil. De pe treptele sediului partidului, pana sa intre inauntru gudurandu-se, nu a mai fost nevoie decat de cativa labopasi. Acolo a si ramas, apucand sub masa partioamenilor, atunci cand se ferea sa nu fie calcat pe labute, cateva oscioare. Campanii politice, cateva, au trecut, Anghelus a ramas. A ramas, dupa ultima, cu coada intre picioare si cu frica lupeasca ca vine iarna si ca mai vin inca trei ierni la trecerea carora isi va putea numara coastele in baltile de prin sat, daca nu va deveni de-a dreptul jigarit. De aceea, simtindu-se atins la fudulii, schelalatra acum despre vremurile fesenedulailor, adica despre vremurile cand pudelul Anghelus inca mai sugea la pieptul Anghelusei, daramite sa mai vada ce se mai latra pe strada mare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei