Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 dec 2008 - Anul XIII, nr. 290 (3971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Negocieri

Mîrza aşteaptă la Suceava prefect apolitic de la PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Viitorul prefect al judeţului Suceava ar putea să provină din rândurile PSD. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, senatorul Gavril Mîrza. Mîrza a declarat că în Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a stabilit ca punct de negociere cu PD-L, în vederea formării viitorului guvern, ca în judeţele unde democrat-liberalii deţin preşedinţia Consiliului Judeţean, precum Suceava, prefectul şi unul din cei doi subprefecţi să provină din rândurile social democraţilor, şi invers.

„Acolo unde nu  există conducere de Consiliu Judeţean ale celor două partide se va discuta punctual fiecare caz în parte”, a spus Mîrza.

El a evitat să facă aprecieri asupra persoanelor care ar putea fi propuse pentru a prelua fotoliul de prefect al judeţului Suceava.

Mîrza a precizat că în Comitetul Executiv Naţional s-a mai stabilit ca la negocierile cu PD-L să se propună ca PSD să deţină cu un minister în plus, să obţină portofoliul Finanţelor, iar agenţiile guvernamentale să fie împărţite frăţeşte, jumătate-jumătate.

De asemenea, social democraţii merg cu propunerea ca guvernul să fie condus doi ani de un premier PSD şi doi ani de unul PD-L şi să aibă în componenţă un vicepremier de la celălalt partid, care să contrasemneze toate hotărârile de guvern.

„Există dorinţa de modificare a structurilor unor ministere precum cel al Finanţelor sau de Interne, dar acest lucru se va negocia. În teritoriu posturile vrem să fie împărţite în mod egal”, a subliniat Mîrza.

 

„S-a dovedit că viaţa bate filmul”

Liderul judeţean al social democraţilor a precizat că nu a crezut vreodată că PSD poate guverna alături de PD-L şi a recunoscut că proverbele „viaţa bate filmul” sau „niciodată să nu spui niciodată” sunt foarte valabile. „A fost o decizie foarte greu de luat, o decizie cu mare greutate asupra a ceea ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Am stabilit să mergem la guvernare alături de PD-L, dar cu câteva condiţii, şi anume ca în programul de guvernare să fie prinse măsurile de protecţie socială pe care le-am avut noi în oferta electorală, măsurile pentru agricultură, cele care vizează creşterea economică, precum şi măsurile anticriză”, a mai spus preşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza aşteaptă la Suceava prefect apolitic de la PSD.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 9 voturi
Mîrza aşteaptă la Suceava prefect apolitic de la PSD2.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Idee...:))) trimis de
(10 dec 2008, 12:17:28
Poate se inroleaza Baisanu in PSD si-l veti propune ptr functia de prefect.:))))Pentru el viata nu bate filmul ci viata este un film doar pentru oportunisti.Sloganul lui Baisanu ar putea fi OPORTUNISM 100%.:))))

P.S.Never say never....N-am crezut vreodata ca se va realiza coalitia PD-L-PSD,dar cu adevarat viata bate filmul....Sper ca sa se uneasca energii pozitive in folosul oamenilor.
2.   Poate se inroleaza Baisanu trimis de
(10 dec 2008, 14:26:26
POATE... POATE DECEDEAZA CINEVA IMPORTANT DE LA psd, pd_l (lui peste), POATE...

..........................................................................................

prefectul este ales de noul guvern - PROPUS DE BASI..... - POATE STOLOJAN DA....

, POATE... - SE GRUPEAZA TOTI. ..............................

un lucru este sigur - AM FOST LA VOT DEGEABA - VI ALEGERILE PENTRU BASI.... al;egetil voi.
2.1  RE: Poate se inroleaza Baisanu trimis de
(10 dec 2008, 14:29:36
La cat de inversunat sunteti....cochetati cu PNL-ul lui peste.....:))))
3.   ? trimis de
(10 dec 2008, 14:40:08
Unde-i omu:)))cu patentul.....poate o redistribuire ceva...poate nu.....Poate nici un pic de jena,poate.....:))))
3.1  RE: ? trimis de
(10 dec 2008, 14:43:22
Poate mai conteaza competenta....poate nu....poate da.....Prefer asa decat cu Baisanu,Nichiteanu......sfarsi numelor a fost un preambul la ce va avea sa fie....adica...NU!
3.2  RE: ? trimis de
(11 dec 2008, 10:13:07
Mai Gabita, tu poate... esti o fata buna sau poate nu... Eu nu chochetez cu nimeni - deocamdata - Desi mi sa propus - recunosc. Eu laud cand trebuie (asta foarte rar) sau critic foarte des. Stau in acest targ de ceva timp si cam cunosc la ceea ce se spune ca sunt oameni politici ai Sucevei.
4.   UN SUT IN FUND UN PAS INAINTE trimis de
(10 dec 2008, 16:41:48
INTR-ADEVAR TOTUL ESTE POSIBIL CAND SANSA ITI OFERA POSIBILITATEA CA DINTR-UN SUT IN POPONET ADICA FUNDULET SA FACI UN PAS INAINTE SPRE BINELE TUTUROR SUCEVENILOR SI SA AJUNGI DE CE NU DIN NOU DE UNDE AI PLECAT ACUM CATIVA ANI(PSD) SI TOTODATA PREFECT DOMNULE BAISANU.

5.   Oaia trimis de
(10 dec 2008, 16:56:47
tu fatuca esti cam prostuca.ce dracu tot il pupi in tur pe baisanu ,pe nichiteanu,pe ciolanu?mai bine pupa-i in dos pe flutur si marza care pana mai ieri erau dusmani de moarte si acu stau bot in bot si amandoi de mana il pupa unul pe o buca altul pe o buca si tu direct la tinta pe tatuca base.cum mama naibii mai au astia curaj sa iasa si sa vb in fata oamenilor?niste ipocriti .stai in banca ta ca esti pupinturista
5.1  RE: Oaia trimis de
(10 dec 2008, 18:45:06
Cu un vocabular atat de "elevat "si bogat in 10 cuvinte intra si Ion pe forum.:))))))))Dar sa vorbeasca si Ion ca si el e om.:))))Cata "educatie" si ce penurie de cuvinte...:))))Sunt convinsa ca sunteti un om de care are" nevoie" societatea....:))))))
5.2  RE: Oaia trimis de
(10 dec 2008, 18:47:06
P.S.Asa-i ca acri-s strugurii cand n-ajungi la ei Ioane?:)))))
6.   Hahaha trimis de
(10 dec 2008, 18:50:30
domnisoara elevata datorita unora ca tine pe de o parte si taranilor pe partea cealalta suntem unde suntem.cu fitzele cum stai?lasa-ne ca de astia ca tine e plina lumea.
6.1  RE: Hahaha trimis de
(10 dec 2008, 18:58:11
Din pacate te voi intrista....Nu este plina lumea cu oameni de valoare.Am fi mult mai departe daca lucrurile ar sta asa.Cat priveste taranii,ii respect pe cei care sunt cu adevarat oameni si care stiu sa respecte.Doar asa poti fi respectat la randu-ti.Cu fitele stau foarte bine,si ca o complectare,am si de ce!

P.S.Te mai dezamagesc intr-o privinta,sunt doamna,cu toata lipsa de modestie o spun,o adevarata doamna.
6.2  RE: Hahaha trimis de
(10 dec 2008, 19:09:42
Si ca sa fiu in asentimentul exprimarii tale,eu te vad asa.....foaie de soc...chef de munca ioc....:)))))
7.   JOS PSD - PDL trimis de
(10 dec 2008, 19:45:55
JOS COMUNISTII !!!
8.   Dinesculeeeee trimis de
(10 dec 2008, 20:51:23
scote caps loock ca ne doare ochiu de vrajeala ta sint gata alegerile mucles
9.   Hai sa te vedem la sport trimis de
(10 dec 2008, 20:53:11
....... te tine ?? sau esti doar politician de serviciu angajat
10.   Curat murdar, vorba lui nenea Iancu trimis de
(10 dec 2008, 21:44:30
Sa fie oare dl Nechifor prefectul dlui Mirza? Dl Nechifor, care tocmai a acuzat o criza de scarba cand se gandeste la Romania? Iar despre putul gandirii dlui Mirza, care asteapta prefect aPOLITIC de la o formatiune POLITICA, ce sa mai spui? Ce rost ar mai avea concursul pentru functia de prefect, ale carui conditii sa sune asa: "Angajam prefect apolitic, conditia de admitere la concurs fiind carnetul de membru PSD". E ca si cum ai spune ca Mirza nu-i Mirza destul daca nu-i si Gavril!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei