Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţ voiajor

În „vizită” în judeţ, a spart trei case de vacanţă, o biserică şi o şcoală generală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
„Vizita” de lucru în judeţul Suceava a unui hoţ din Drăgăneşti-Olt s-a încheiat, ieri după-amiază, în arestul poliţiei, după ce a spart trei case de vacanţă, o biserică şi o şcoală generală.

Marţi după-amiază, în jurul orei 14.30, un bărbat din municipiul Suceava a sesizat poliţia că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns în casa de vacanţă pe care o are în municipiul Vatra Dornei şi au sustras mai multe bunuri (articole de îmbrăcăminte, truse de scule auto şi un casetofon), prejudiciul fiind de circa 650 de lei.

În timp ce poliţiştii trimişi la faţa locului făceau cercetări şi încercau să găsească martori care au văzut persoane suspecte prin zonă, prin 112, la Poliţia Vatra Dornei, s-a primit un apel telefonic care anunţa un alt furt la o casă de vacanţă din zonă.

 Deplasându-se de urgenţă la faţa locului, poliţiştii l-au găsit în imobilul cu pricina, aparţinând unui bărbat din Iaşi, pe un individ din judeţul Olt, Ion Moraru (35 de ani), care nu a putut să explice în nici un fel prezenţa lui acolo.

Asupra olteanului au fost găsite bunurile pe care le furase din prima casa de vacanţă pe care a spart-o.

În urma extinderii cercetărilor, judiciariştii dorneni au stabilit că Moraru este şi autorul a încă trei furturi comise pe raza satului Coverca din comuna Panaci.

Potrivit poliţiei, la Coverca, Ion Moraru a intrat prin efracţie într-o casă de vacanţă, în şcoala generală şi în biserica din localitate, furând sume mici de bani, un aparat foto şi un casetofon.

Moraru şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar ieri procurorii Parchetului de lângă Judecătoria Vatra Dornei i-au interzis să părăsească localitatea de domiciliu şi să se prezinte ori de câte ori este chemat de organele de anchetă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În „vizită” în judeţ, a spart trei case de vacanţă, o biserică şi o şcoală generală.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
În „vizită” în judeţ, a spart trei case de vacanţă, o biserică şi o şcoală generală5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei