Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 nov 2008 - Anul XIII, nr. 274 (3955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol

Mai multe sectoare de pe DN 17, pistă de curse pentru şoferi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sectoarele de drum proaspăt asfaltate de pe DN 17 au devenit pistă de curse pentru mulţi dintre şoferii care le străbat, conducerea Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava trimiţând zilnic radare în zonă, pentru a evita producerea de accidente rutiere. Conducătorii auto circulă cu viteză de la ieşirea din Suceava până spre intrarea în Gura Humorului şi apoi pe porţiunea de la ieşirea din Vatra Dornei şi până la limita cu judeţul Bistriţa.

„Înregistrăm o creştere semnificativă a numărului de abateri de la regimul legal de viteză constatate pe DN 17, şoferii fiind încurajaţi să apese pedala de acceleraţie pentru că asfaltul e bun. Chiar la începutul acestei săptămâni am demarat o acţiune de control cu toate radarele din dotare, controalele desfăşurându-se zilnic pe DN 17, dar şi pe alte drumuri periculoase din judeţ”, a declarat subinspectorul Mihai Gabinat, şeful Secţiei Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava.

Luni, în prima zi în care s-a acţionat, s-au aplicat 131 de amenzi pentru viteză, dintre care 39 au fost date pe sectorul Vatra Dornei – Poiana Stampei – Dorna Candrenilor, considerat cel mai periculos de poliţişti. Marţi, în a doua zi a acţiunii, pe acelaşi sector de drum, radarele au mai surprins 21 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză. Controalele vor continua până la finele acestei săptămâni, prioritare fiind acţiunile pe DN 17 şi pe DN 2.

Dacă pe DN 2 au fost stabilite mai multe zone din localităţi unde se poate rula cu 60, 70 sau chiar 80 de kilometri la oră, pe DN 17 nu se pune încă problema măririi limitelor legale de viteză în zonele locuite, acest aspect urmând a fi luat în calcul abia după finalizarea integrală a reabilitării drumului.

Cel puţin pe sectorul de la Vatra Dornei şi până la ieşirea din judeţ, drumul proaspăt asfaltat poate fi o adevărată capcană pentru vitezomani, şoseaua întinsă urmată de succesiunile de curbe putând să ducă la accidente grave. Dovadă în acest sens stau cele două accidente mortale petrecute în ultima perioadă, plus multe altele uşoare.

Şi porţiunea de la ieşirea din Suceava se poate dovedi extrem de periculoasă. Sâmbăta trecută, în pădurea de la Ilişeşti, o şoferiţă care circula cu viteză excesivă a scăpat maşina de sub control în timp ce efectua o depăşire, provocând un accident care a dus la moartea unei tinere de 26 de ani, pasageră în acelaşi autoturism.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe sectoare de pe DN 17, pistă de curse pentru şoferi.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Mai multe sectoare de pe DN 17, pistă de curse pentru şoferi2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei