Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 nov 2008 - Anul XIII, nr. 274 (3955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oprire temporară

Activitatea de la Serviciul Permise şi Înmatriculări va fi sistată mâine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Activitatea la ghişeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava va fi oprită temporar. Mâine nu se va lucra cu publicul, pentru a permite transferul într-o altă locaţie, respectiv la Iulius Mall.

 

Schimbarea sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava aduce o zi de pauză forţată în relaţiile cu contribuabilii. Toate activităţile care se derulau la ghişeele acestei instituţii vor fi sistate pe tot parcursul zilei de vineri, 21 noiembrie, astfel încât sucevenii sunt nevoiţi să aştepte până săptămâna viitoare pentru a-şi rezolva problemele.

Spaţiul în care va funcţiona de luni Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava este situat la Iulius Mall. Instituţia va avea aici peste 600 mp, în două locaţii, cea mai mare parte urmând să deservească activităţi cu publicul.

Potrivit comisarului Florin Chiaptanaru, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, numărul de ghişee la care se va lucra creşte la zece, faţă de şase, câte erau în prezent, ceea ce înseamnă că timpul de aşteptare al unei persoane va scădea.

„Numărul ghişeelor de lucru cu publicul poate creşte până la 15. Totul depinde însă de personalul de care dispunem. Dacă vom reuşi să mai angajăm oameni, vom deschide şi alte ghişee, pentru a fi cât mai prompţi”, a explicat comisarul Florin Chiaptanaru.

 

Investiţia de la Iulius Mall nu a costat nici un leu

Spaţiul pe care Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava îl va ocupa la Iulius Mall nu a costat nimic. Toate amenajările s-au realizat pe banii proprietarului spaţiului, în baza unor planuri ale instituţiei aflată în subordinea Prefecturii Suceava.

Potrivit protocolului încheiat, reprezentanţii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava vor plăti doar utilităţile.

Programul de lucru va fi 8.30-16.30, iar în zilele de miercuri şi joi orarul se prelungeşte până la ora 18.30.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activitatea de la Serviciul Permise şi Înmatriculări va fi sistată mâine.
 Vizualizări articol: 682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activitatea de la Serviciul Permise şi Înmatriculări va fi sistată mâine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei