Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 nov 2008 - Anul XIII, nr. 274 (3955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Suceava

Călătoriile cu taxiul vor putea fi plătite cu cardul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sucevenii vor fi printre primii din ţară care se vor putea plimba cu taxiul, fără să aibă nici un ban în buzunare. În urma solicitării municipalităţii sucevene, companiile de taxi din municipiul reşedinţă de judeţ vor introduce plăţile cu cardul bancar, ca o facilitate pentru clienţi.

Primele taxiuri care vor fi dotate cu POS-uri (dispozitive de plată cu cardul) sunt cele care vor primi licenţă de transport în cursul lunii viitoare.

„Acum sunt 31 de locuri libere pentru practicarea activităţii de taximetrie în municipiul Suceava. Numărul de solicitări este neaşteptat de mare, deşi nu cu mult timp în urmă am aprobat mărirea numărului de licenţe, pentru a satisface solicitările depuse de luni şi luni de zile. Brusc, după ce au obţinut licenţă toţi cei care aşteptau de ceva vreme, au apărut aproape încă 150 de cereri, pentru cele 41 de locuri care mai sunt disponibile. În aceste condiţii, un element de departajare este cel referitor la dotarea maşinilor, care cuprinde şi dispozitivele de plată cu cardul. Toate cele 41 de maşini care vor primi licenţă acum vor avea obligatoriu un astfel de dispozitiv, iar cei de la conducerea firmelor de taxi din oraş mi-au dat asigurări că în scurt timp vor dota toate autovehiculele lor cu POS-uri”, a declarat viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi.

 

Suceava va avea 370 de taxiuri autorizate

În prezent, în municipiul Suceava sunt autorizate 329 de taxiuri, majoritatea aparţinând unor firme sau asociaţii de firme. Numărul maxim de autorizaţii de taxi aprobate de Consiliul Local este de 370, după ce, mulţi ani, în Suceava au fost numai 257 de taxiuri autorizate.

Pentru un oraş cu o populaţie precum a Sucevei, numărul maxim de autorizaţii care pot fi aprobate de Consiliul Local este 420, această cifră fiind stabilită în baza reglementărilor legale, ce permit un număr de maxim patru taxiuri la 1.000 de locuitori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Călătoriile cu taxiul vor putea fi plătite cu cardul.
 Vizualizări articol: 839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Călătoriile cu taxiul vor putea fi plătite cu cardul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei