Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 nov 2008 - Anul XIII, nr. 274 (3955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Observaţie

Nechifor sesizează că PD-L candidează pe liste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PSD la Camera Deputaţilor în colegiul Fălticeni 4, Cătălin Nechifor, sesizează faptul că PD-L este singurul partid din ţară care candidează pe liste, în condiţiile în care restul competitorilor candidează pe vot uninominal.

Nechifor critică „abordarea ciudată” a democrat-liberalilor, arătând că, spre deosebire de celelalte partide, PD-L merge în campania electorală cu competitori politici care nu candidează, în timp ce candidaţii acestei formaţiuni politice sunt mai puţin vizibili decât persoane din partid care nu se află în cursa electorală.

„Văd că PD-L candidează pe liste cu locomotive în faţă, gâfâind aburite, care trag la deal cu greutate. Îl văd pe Theodor Stolojan care nu candidează nicăieri şi este pe lista PD-L, îl văd pe Gheorghe Flutur, care nu candidează nicăieri şi este pe lista PD-L, îl văd pe Ion Lungu, care nu candidează nicăieri şi este pe lista PD-L.  

Văd meshuri cu doi oameni mari în ceaţă în stânga şi în dreapta şi doi omuleţi mici care sunt candidaţii şi care sunt dirijaţi din spate de către domnul Băsescu, Flutur, Stolojan, Lungu.

A venit momentul ca în România să avem o schimbare profundă pe care o facem alegând oameni, şi nu liste, alegând candidaţi, şi nu candidaţi din umbră. Nu mai votaţi listacii PD-L-ului”, a spus Nechifor.

 

Rugămintea lui Nechifor către Flutur 

El s-a arătat surprins că în discursurile publice, preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, se adresează alegătorilor, cărora le spune, referindu-se la Nechifor, că „copchilul acesta nu ar trebui să candideze”.

Nechifor consideră însă că are dreptul să candideze, având 34 de ani, trei masterate, este europarlamentar şi are calificarea necesară pentru a fi un parlamentar competent.

„Îl rog pe domnul Flutur să mă lase să candidez pentru că am acest drept oferit de Constituţie. Am 34 de ani, sunt europarlamentar, am deja părul grizonat, sunt absolvent de Universitate, am trei masterate în ştiinţe politice, în managementul turismului, în administraţie publică şi mâine voi fi prezent la Paris, unde va avea loc finalitatea celui de-al patrulea masterat la Institutul Aspen, un Institut foarte serios. Sunt 24 de tineri din Europa şi sunt singurul din România care am făcut acest institut, o şcoală politică pentru tinerii lideri politici europeni”, a mai spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor sesizează că PD-L candidează pe liste.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Nechifor sesizează că PD-L candidează pe liste3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne lasi. Lasa-ne trimis de
(20 nov 2008, 16:57:38
Te-ai si plictisit de europarlamentar si vii sa ne explici cum sta regula. Vrei si tu un os de ros in parlament. PArul grizonat il ai de la nevasta sau poate din grijile pe care ti le faci pentru noi. Esti la fel de ipocrit ca si cei pe care-i blamezi. Spune ce ai realizat singur pe plan potlitic asa maret ca sa ne ceri votul? Sau poate vrei sa realizezi de acum? Da, dar numai in plan personal, pt binele tau.... Nu zic ca aia sunt mai breji, ca se lauda tot timpul cu Mumia. Mumia revine, daca vor iesi portocalii, va fi filmul de groaza al Romaniei, pentru 4 ani de zile. Daca nu se vor inmulti, la fel cum s-a inmultit mandatul presedintelui. Ca asta asteapta, puterea ABSOLUTA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei