Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 nov 2008 - Anul XIII, nr. 274 (3955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Legea junglei

Bătaie cu bâte, filmată la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Legea junglei a coborât în stradă la Rădăuţi. Un tânăr cu perspective sportive, Matei Tătar, începe să-şi rateze viitorul participând la bătăi de stradă. Medaliat la mai multe concursuri, tânărul luptător s-a ales cu dosar penal, în aceeaşi cauză fiind cercetat şi tatăl său, Viorel Ungureanu.

 

Conflictul în urma căruia Lucian Godyk, un tânăr în vârstă de 25 de ani, este pur şi simplu călcat în picioare s-a petrecut în urmă cu aproximativ o lună. În imaginile surprinse de un localnic se văd scene de o violenţă ieşită din comun. O persoană este pusă la pământ, pe o stradă din Rădăuţi, iar alte trei o lovesc cu cruzime, folosindu-se de bâte şi bocanci. Ancheta a relevat că agresorii nu sunt alţii decât Viorel Ungureanu, proprietarul unei săli de antrenament, fiul acestuia Matei Tătar, dar şi un amic al acestora, Alexandru Popadiuc.

Potrivit victimei, Lucian Godyk, totul s-a petrecut fără nici cel mai mic avertisment.

„Pe 24 octombrie am încercat să intervin în sprijinul unui prieten de-al meu, Graţian Litră, care se certa cu o altă persoană. Aceasta m-a ameninţat că lucrurile nu vor rămâne aşa. A doua zi, după ce am ieşit dintr-o farmacie, am fost urmărit şi apoi lovit prin surprindere de Matei Tătar şi Alexandru Popadiuc. Am încercat să fug, dar în acel moment a apărut Viorel Ungureanu, care m-a lovit cu o bâtă. De aici nu-mi mai aduc aminte nimic”, a povestit Lucian Godyk.

Mama acestuia, Eryka Godyk, spune că s-a speriat când şi-a văzut fiul. „Am crezut că este mort. Nu-mi venea să cred că acela este fiul meu”, a spus Eryka Godyk.

 

Varianta lui Tătar

De partea cealaltă, agresorii au propria versiune asupra scandalului. Fără să nege că l-au lovit pe Godyk, ei spun că adevăratul vinovat este chiar cel bătut.

„Eu şi familia mea doar ne-am apărat. Gaşca lui Godyk ne-a ameninţat în repetate rânduri. Mai mult, Lucian Godyk a provocat distrugeri în repetate rânduri în localurile pe care le administrează tata. E adevărat că tata l-a lovit poate ceva mai tare, dar nu a putut suporta să-l vadă cum ne atacă”, a spus Matei Tătar.

 

Poliţia Rădăuţi are mai multe dosare penale cu agresorii

Poliţia Rădăuţi este însă clară în privinţa agresiunii de acum o lună. Inspectorul Gheorghe Lemnariu, din cadrul Poliţiei Rădăuţi, a declarat că împotriva lui Matei Tătar şi a tatălui acestuia, Viorel Ungureanu, s-au început cercetările pentru loviri şi alte violenţe.

„Acest dosar se conexează celorlalte care există deja în lucru pe numele lui Viorel Ungureanu. În plus, pentru a putea administra întreg probatoriul am decis să luăm măsura interzicerii de a părăsi localitatea atât pentru Viorel Ungureanu, cât şi pentru Matei Tătar”, a declarat inspectorul Gheorghe Lemnariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie cu bâte, filmată la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 13 voturi
Bătaie cu bâte, filmată la Rădăuţi4.2513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bataia trimis de
(20 nov 2008, 11:28:04
proprietarul crasmei ordinare din piata mica este o bruta care tot timpul a provocat scandaluri,la cel mai mic incident minor repede la harta ... ,un om plin de datorii care a tras tepe , fiul sau este un prost , un complexat , care rupe oasele si in ring , e doar un bataus , nu stiu dar cred ca tipul nu ar trece controlul antidoping ,sa nfunde puscaria . si asta Godyk e un scandalagiu, cam mic de statura dar care nu merita sa i se rupa coastele . Matei Tatar trebuie suspendat din toate competitiile sportive nationale si internationale pe termen nelimitat si asa va fi !!! sa mearga sa se bata in cusca no rules.
2.   .... trimis de
(20 nov 2008, 11:55:53
Matei Tatar oricum si-a ratat viitorul in urma unui accident de circulatie, in care alt tanar si-a pierdut viata, iar el s-a ales cu grave probleme la piciorul drept, ramanan cu un mic handicap, piciorul fiind mai scurt.Oricum nu mai putea sa participe la nicio competitie sportiva.

Cu siguranta Godzyk nu a fost batut fara motiv, de ani de zile el e implicat in mai toate scandalurile, insa chiar si asa, nimeni nu poate sa fie batut in halul asta si bagat in spital.
3.   .... trimis de
(20 nov 2008, 12:08:06
Si politia ca de obicei nu e nicaieri, nici macar in toiul zilei nu vezi un politist!!!!

Stau la birouri si nu le mai ajung banii!!! Le-au mai dat si masini sa faca burtile mari!!!
4.   Hmm! trimis de
(20 nov 2008, 12:14:57
da bataia unde e?
4.1  RE: Hmm! trimis de
(20 nov 2008, 15:55:26
probabil cel care a filmat a prins doar ultima parte, insa au fost destui martori, tot Radautiul stie despre ce a fost vorba.
5.   Jungla trimis de
(20 nov 2008, 17:54:16
Daca ar pune mana pe carte la fel de rapid cum pune mana pe bata de baseball tot ar fi ceva. Din pacate, observam multiple similaritati: primar analfabet, consilieri locali agramati (unii sunt si inscrisi la doctorat........o, Doamne!) si asa mai departe......legea nu e respectata..........e o mini jungla bucovineana. Daca individul asta, Vivi - si numele spune ceva, nu? - nu ajunge la puscarie dupa faza asta.........putem sa ne mutam toti din orashul asta in care fiecare face ce vrea. Pe scurt............specimenul mai sus mentionat ramane un NEANDERTHALIAN, un homo abjectus...............mai rau e ca foarte multi il privesc cu admiratie...........dar na, e democratie, fiecare isi stabileste propria grila de valori.
6.   ADEVARUL IESE LA SUPRAFATA trimis de
(20 nov 2008, 21:56:24
VA RECOMAND SI ARTICOLUL PUBLICAT IN OBIECTIV " Prefectura Suceava a lucrat pentru fundatia condusa de subprefectul Baisanu ".
7.   Toti asupra lui trimis de
(21 nov 2008, 17:58:03
o fi Matei de vina,nu zic ca nu,dar nici cu godyk nu mie rusine,de fiecare data cand bea sau se intampla cv printrun bar e si el prezent la scandal,nu cred ca a fost batut degeaba,daca nu sar umfla asa tare in pene,si nu sar da asa rotund nu cred ca sar lega cineva de el degeaba!daca ar fi ca un om oarecare care isi vede de treaba lui nu mai lua bataie,dar el crezandu-se un pui de smecher,se da in spectacol,dar sia gasit nasul!si nici cu litra jnu mie rusine,care mai tot timpu e la politie,ptr.tot felu de prostii(furt si etc)in schimb Matei nu cred ca sa legat de lume pe strada degeaba,sau sa fure,cum face asa zisul nevinovat Litra!ii cunosc pe toti 3,Godyk e un scandalagiu de 2 lei,Litra un hot,si Matei un fost luptator de full contact si etc!Politia sa se uite care are mai multe dosare dintre astia 3 si sa faca dreptate!Nu iau apararea nimanui,dar nui corect ca niste scandalagii si hoti sa iasa nevinovati si sa cada totu asupra familiei lui Matei!
7.1  RE: Toti asupra lui trimis de
(21 nov 2008, 18:07:28
ba Abruzzi ia si musca-ti limba ca debitezi prostii , VIvi T. e cam nesociabil cu toata lumea , se uita urat la toti , are impresia ca toti au ceva cu el ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei