Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 oct 2008 - Anul XIII, nr. 242 (3923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacole în lanţ

Teatru cu clovni, despre dragoste şi despre UE

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de trei zile, studenţi din anul III, secţia actorie, a Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi vor pune în scenă piese de teatru puţin diferite de cele cu care s-a obişnuit publicul sucevean.

Marţi, la ora 19.00, sala Dom Polski va găzdui spectacolul „Un alt fel de a spune”, un spectacol de improvizaţie şi atelier, care este adresat, în special, copiilor şi din care nu vor lipsi clovni.

Miercuri, de la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, tinerii actori vor interpreta pasaje din operele celebrului Shakespeare. Sub titlul „To be or not to be ... love”, spectatorii vor urmări o poveste centrată pe „Romeo şi Julieta”, cu inserturi din „Hamlet”, dar şi din alte piese celebre ale marelui scriitor.

Ultima piesă pe care trupa o propune este programată joi, de la ora 20.00, într-un cadru aparte, mai exact în Club 60. Piesa „Plecat în UE” urmăreşte un scenariu absurd despre viaţa de zi cu zi a unei familii sărace, la scurt timp după integrarea ţării în Uniunea Europeană.

Intrarea costă 15 lei, iar studenţii şi elevii au reducere şi vor plăti 10 lei, biletele putând fi procurate de la sălile unde vor fi interpretate cele trei piese.

„Sperăm să-i atragem pe suceveni la spectacolele noastre, mai ales că le propunem un mod profesionist de abordare a teatrului. Este doar un proiect pilot din ceea ce intenţionăm să facem noi, care vizează stagiuni la Suceava, începând poate şi din acest an”, a spus George Vlad Marici, reprezentantul trupei de teatru care va fi prezentă la Suceava.

Ideea de a aduce periodic la Suceava o trupă profesionistă de teatru a fost susţinută şi de impresarul Paul Mustaţă.

„Dorim ca o dată la două săptămâni să avem câte o reprezentaţie, iar spaţiile atipice să fie transformate în scene de teatru”, a spus Mustaţă.

Trupa de teatru nu este pentru prima dată la Suceava, iar pe viitor are în plan ieşiri în Kosovo, dar şi la un festival în Franţa, la Lyon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teatru cu clovni, despre dragoste şi despre UE.
 Vizualizări articol: 1100 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teatru cu clovni, despre dragoste şi despre UE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei