Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 oct 2008 - Anul XIII, nr. 242 (3923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţie

Primăria Suceava dă startul modernizării Parcului Central

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Lucrările de modernizare a parcului situat în faţa Prefecturii Suceava vor începe în cursul acestei săptămâni, ca urmare a semnării contractului dintre Primăria Suceava şi firmele Garden Center şi Eco Horticultura.

Primarul Ion Lungu a spus că angajaţii acestora se vor apuca de lucru zilele acestea, pentru ca până la finele anului să termine lucrările de amenajare prevăzute în proiect, urmând ca din primăvară, parcul să fie înfrumuseţat şi pe partea de spaţii verzi.

Proiectul de modernizare a Parcului Central, în valoare de 1,1 milioane de lei (11 miliarde de lei vechi) prevede amenajarea de noi alei pietonale, lărgirea şi modernizarea piaţetelor existente, amenajarea unora noi, înfrumuseţate cu fântâni arteziene, precum şi schimbarea stâlpilor de iluminat, cu alte modele, mai noi şi mai eficiente.

Conform proiectului, spaţiul verde se irigă cu ajutorul unui sistem propriu, spaţiile verzi vor fi acoperite cu gazon şi vor apărea noi amenajări florale. Băncile şi coşurile de gunoi vor fi schimbate, vor fi amenajate parcări pentru biciclete, iar cele două fântâni arteziene vor fi modernizate şi completate cu încă una.

Pe de altă parte, noile amenajări presupun şi tăierea unora dintre arborii existenţi şi eliminarea gardului verde, primarul Ion Lungu susţinând că tăierile vor fi făcute doar în cazul arborilor periculoşi, care au fost deja marcaţi de silvicultori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava dă startul modernizării Parcului Central.
 Vizualizări articol: 1489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primăria Suceava dă startul modernizării Parcului Central1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Noroc bun trimis de
(14 oct 2008, 13:15:33
Da ceva statui nu mai puneti? Ca ar fi destule personalitati in zona. Sau voua va place doar sa le mutati pe alea existente si sa puneti in locul lor caricaturi de trei lei gen Bucovina Inaripata, de parca istoria locului incepe cu Bucovina si oamenii au incpeut sa moara pentru pamantul asta doar dupa ce au venit austriecii
2.   Incompetenta lui lungu ep.506 trimis de
(14 oct 2008, 23:43:41
modificarea parcului central reprezinta, pe linga dispretul absolut manifestat de politrucul lungu fata de spatiile verzi din suceava(si, implicit fata de suceveni) o sursa de bani pentru campania electorala neinceputa inca dar care se manifesta in fiecare zi.

cele doua societati care realizeaza lucrarile au de fapt, aceiasi patroni, fiind mai simplu pentru lungu, trimite banii intr-un singur loc.

graba suspecta de a defrisa parcul central este explicata prin nevoia de bani pentru campania electorala(banii ii trimite la bucuresti, parte din ei plecind spre campania electorala).

in acest mod, noi sucevenii vom contribui din plin la campania portocalie, vom asista la defrisarea de catre un imbecil (cuvint prezidential) a unicului parc mare din suceava si astfel vom vedea portocaliul cu un cont electoral mai incarcat.

amenajarea parcului este o actiune inutila, mult supraevaluata si distructiva pentru suceava.

lungu=imbecil

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei