Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 oct 2008 - Anul XIII, nr. 242 (3923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ataşament

Colonel de aviaţie, candidat la Senat din partea PD-L în colegiul Câmpulung-Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L pentru Senat în colegiul Câmpulung Moldovenesc-Vatra Dornei, colonelul Sorin Fodoreanu, a explicat, ieri, într-o conferinţă de presă, de ce a acceptat, în urmă cu circa trei săptămâni, să candideze pentru acest partid în judeţul Suceava.

Sorin Fodoreanu a arătat că, pe de o parte, a fost tentat să candideze într-un colegiu din zona de munte a Bucovinei, zonă pe care o consideră un brand care trebuie promovat, iar pe de altă parte s-a declarat atras de programul de guvernare propus de PD-L.

„Este pentru prima dată când un program de guvernare este un document coerent, are cap-coadă şi în acest program mi-am regăsit câteva dintre ideile mele”, a declarat Fodoreanu.

Acesta a apreciat că şi el, ca parlamentar, ar putea avea un aport semnificativ la promovarea descentralizării şi promovării administraţiei publice locale şi în încurajarea mediului investiţional, ambele componente ale programului de guvernare al PD-L.

„Am condus o vreme Agenţia Română de Dezvoltare, am relaţii şi cunoştinţe în acest domeniu, pot face ceva aici”, a spus Sorin Fodoreanu.

 

Oferta de a candida pentru PD-L a venit de la Gheorghe Flutur

El a mai spus că, deşi de 30 de ani are buletin de Bucureşti, vine de cinci-şase ori pe an la Câmpulung Moldovenesc, oraşul în care s-a născut, pentru a-şi vizita mama.

Conform propriei declaraţii, până în 1990 Sorin Fodoreanu a  fost inginer şef la Unitatea Specială de Transport Aerian (unitatea care îl transportă pe preşedintele ţării). A rămas în aviaţie până în 1994, când a demisionat, cu gradul de colonel (comandor).

Timp de patru ani a lucrat în zona privată, pentru Grupul Ţiriac, în 1998 a fost consilierul fostului prim-ministru Radu Vasile, apoi a fost şeful Agenţiei Române pentru Dezvoltare până în 2000. Din 2000 până în 2001 a fost director general la Tele7 abc, apoi a trecut în zona producţiei de evenimente. Acum este acţionar al firmei Event Plus. Această firmă a organizat, anul trecut, la Bucureşti „Revelionul Integrării”.

Ca traseu politic, a fost membru PNŢCD din 1994 până în 2000, când a fost exclus din partid. „În urmă cu 3 săptămâni am acceptat oferta lui Gheorghe Flutur de a candida pentru PD-L şi am depus adeziune la PD-L”, a încheiat Sorin Fodoreanu prezentarea sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colonel de aviaţie, candidat la Senat din partea PD-L în colegiul Câmpulung-Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Colonel de aviaţie, candidat la Senat din partea PD-L în colegiul Câmpulung-Vatra Dornei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei