Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 oct 2008 - Anul XIII, nr. 242 (3923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Iar probleme

Conductă de gaz din zona „pasarelei” Şcheia, fisurată de un excavator

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un muncitor de la firma SCCF Iaşi Grup Colas, care efectuează, de la mijlocul lunii trecute, lucrările de modernizare a porţiunii de drum de sub „pasarela” de la Şcheia, a fisurat, ieri după-amiază, o conductă de gaz, în timp ce efectua săpături cu un excavator.

La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava alarma s-a dat în jurul orei 16.30, pompierii de la Detaşamentul Suceava ajunşi la faţa locului izolând zona până ce alimentarea cu gaz a fost întreruptă. Concluzia pompierilor a fost clară. Şoferul excavatorului care lucra la câţiva metri de „pasarelă”, la marginea drumului, pe partea dreaptă, spre Şcheia, nu a fost atent şi a lovit conducta în timp ce săpa.

La faţa locului au ajuns şi reprezentanţii E.ON Gaz, care au dat asigurări că nu există nici un pericol. Conform acestora, fisurarea conductei nu a afectat nici un consumator, condiţii în care se lua în calcul varianta ca lucrările de reparaţii să fie efectuate în cursul zilei de astăzi.

 

Drumul va fi redeschis, cel mai devreme, la finele lunii

Firma care efectuează lucrările de modernizare a drumului din această zonă nu este la prima gafă. Reprezentanţii SCCF Iaşi Grup Colas au început lucrările la mijlocul lunii septembrie, dar au trebuit să le sisteze în scurt timp, după ce s-au trezit că nu pot săpa din cauza conductelor de apă rece şi celor de gaz. Vina pentru apariţia acestei probleme a aparţinut în exclusivitate executantului modernizării drumului, care nu a amintit în proiectul lucrării, pe baza căruia a obţinut avizele de la SC ACET Suceava şi E.ON Gaz, despre scăderea cotei drumului cu un metru.  

Cum lucrarea nu putea fi continuată fără a fi mutate conductele de apă şi de gaz, au fost necesare alte lucrări, care au făcut ca termenul de redeschidere a drumului avansat iniţial, 15 octombrie, să nu mai fie de actualitate. Conform noilor garanţii date de executantul lucrării, circulaţia pe sub „pasarelă”  ar putea fi reluată la finele acestei luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conductă de gaz din zona „pasarelei” Şcheia, fisurată de un excavator.
 Vizualizări articol: 640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 3 voturi
Conductă de gaz din zona „pasarelei” Şcheia, fisurată de un excavator2.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(14 oct 2008, 22:51:31
Daca se reia circulatia pe la inceputul lui noiembrie tot e bine. Numai sa nu intram in iarna cu lucrarea neterminata.

Oricum, primul termen (15.10.2008) a fost dat la... plesneala. Al doilea termen (sfarsitul lui octombrie) pare mai real. Sper sa fie asa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei