Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 oct 2008 - Anul XIII, nr. 237 (3918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proteste

Greva funcţionarilor din „Finanţe” este incertă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Greva funcţionarilor publici de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Suceava este incertă. Asta deoarece până în cursul zilei de ieri, sindicatul din cadrul acestei instituţii nu reuşise să strângă numărul de semnături necesare pentru a putea declanşa acţiunea de protest.

Liderul sindicaliştilor din „Finanţele” sucevene, Gheorghiţă Tudoscă, ne-a declarat că pentru a putea declanşa greva este necesar ca mai mult de jumătate dintre sindicalişti să declare că sunt de acord cu protestul. El a arătat că în cadrul DGFP Suceava sunt aproximativ 300 de membri de sindicat, iar până în cursul zilei de ieri nu au fost primite toate listele cu semnăturile acestora.

„Dacă nu suntem în legalitate nu se poate declanşa protestul. Până în prezent nu avem toate semnăturile, însă aşteptăm ca până în cursul zilei de mâine (n.r. azi) să le primim de la toate administraţiile din judeţ”, a declarat liderul sindicaliştilor din cadrul DGFP Suceava.

Liderii sindicaliştilor din Alianţa Sed Lex au anunţat că toţi funcţionarii publici afiliaţi acestei structuri vor intra în grevă de avertisment începând cu ziua de joi, 9 octombrie a.c., iar din 16 octombrie vor declanşa greva generală pe termen nelimitat. Funcţionarii solicită Guvernului majorarea salariilor cu 50%, după ce Parlamentul a aprobat creşterea cu acelaşi procent a salariilor cadrelor didactice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Greva funcţionarilor din „Finanţe” este incertă.
 Vizualizări articol: 1402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Greva funcţionarilor din „Finanţe” este incertă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vai de ei nerusinati trimis de
( 8 oct 2008, 15:06:28
Siktir sindicalistilor nesimtiti. Stau cu sutele in acea cladire si mai vor si majorare de salar cu 50% ! Cu ce-s mai indreptatiti ca altii?
2.   Greva trimis de
( 9 oct 2008, 05:50:26
asa te vreau Tudosca . Tu cistigi 6-7 sute roni pe zi cum sa faci tu greva.Tu si prietenele mele ii faceti sa lucreze si pe ceilalti. S-au vrei sa te scot din comisiile de concurs de angajare si sa nu mai poti lua spaga

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei