Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 oct 2008 - Anul XIII, nr. 237 (3918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mutaţii

Adjunctul de la Fisc, Vasile Rîmbu, a ratat funcţia de şef al aeroportului Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Perspectiva dezvoltării economice a judeţului Suceava, cu toate căile sale de acces, face din aeroportul de la Salcea o instituţie-cheie, pe termen lung. Investiţiile pentru modernizarea aeroportului şi bogăţia informaţională pe care o reprezintă această poartă de acces aerian în judeţ determină, în mod evident, instituţia care o gestionează- Consiliul Judeţean – să încerce să aducă la conducere o persoană agreată. Prima opţiune a fost Vasile Rîmbu, a doua maiorul (r) Eugen Ţurcanu.

 

Schimbările la nivelul şefilor instituţiilor subordonate Consiliului Judeţean Suceava au ajuns la aeroportul Ştefan cel Mare Salcea- Suceava. Conform informaţiilor noastre, varianta agreată iniţial de noua conducere PD-L a judeţului a fost cea a numirii în funcţia de director al aeroportului a directorului adjunct de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice, Vasile Rîmbu. Deoarece adjunctul de la Fisc nu îndeplineşte cel puţin două din condiţiile impuse de legislaţia actuală pentru ocuparea acestei funcţii- studii superioare în domeniul aviaţiei şi experienţa în domeniu- propunerea înaintată de Consiliul Judeţean în luna septembrie nu a fost avizată de Ministerul Transporturilor.

 

Un maior în rezervă, a doua variantă pentru înlocuirea comandorului Dan Asmarandei

În aceste condiţii, cei care vor să-l schimbe pe comandorul Dan Asmarandei de la conducerea aeroportului au început să caute pe altcineva şi se pare că atenţia lor s-a oprit asupra maiorului în rezervă Eugen Ţurcanu.

Acesta a absolvit Academia de Aviaţie şi Antiaeriană, dar la secţia Radiolocaţii, a fost ofiţer la unitatea de la Dumbrăveni, de unde a trecut în rezervă.

Are un masterat în informatică, făcut la Universitatea Ştefan cel Mare Suceava, şi o pensie de 16.368 de lei pe an, conform declaraţiei de avere din iunie 2008 a soţiei sale, funcţionară la Primăria Suceava. După pensionare a lucrat ca director la firma UPC, pe care se pare că ar fi părăsit-o de curând.

Contactat în legătură cu eventuala sa schimbare din funcţie, actualul şef al aeroportului Ştefan cel Mare a refuzat orice comentariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adjunctul de la Fisc, Vasile Rîmbu, a ratat funcţia de şef al aeroportului Salcea.
 Vizualizări articol: 5862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 6 voturi
Adjunctul de la Fisc, Vasile Rîmbu, a ratat funcţia de şef al aeroportului Salcea2.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta vrea sef oriunde,numai sef sa fie trimis de
( 8 oct 2008, 11:43:22
puneti-l sef la wc-ul public,acolo i s-ar potrivi cel mai bine !
1.1  RE: Asta vrea sef oriunde,numai sef sa fie trimis de
( 8 oct 2008, 20:20:08
Mai Claudiulei de ce nu-ti vezi tu de treaba ta .La wc-ul public ai sa fii tu sef ca iti place la nebunie (pardon am folosit un cuvint,nebunie ,care vine de la cuvintul nebun care ti se potriveste cel mai bine),cit despre aviatie ce sa zic pralel ca doua sine de cale ferata
1.2  RE: Asta vrea sef oriunde,numai sef sa fie trimis de
( 9 oct 2008, 19:14:53
Turcanu e un tip ok. A fost diector la o companie nationala.A plecat de acolo ca s-a saturat de nesimtirea celor de la UPC . E licentiat si in drept, IT si telecomunicatii.E cult ARE OPINE si cap. sotia e inginer ca si el. vedeti cum vorbiti de oameni de valoare.
2.   SOLUTII..... trimis de
( 8 oct 2008, 12:35:18
Eu consider ca aceasta decizie trebuie foarte bine analizata inainte de a fi luata.Daca va fi schimbat actualul director va trebui sa fie inlocuit cu un pilot cu experienta in aviatie(care sa aiba si expertiza in manageriat).Parerea mea.....
2.1  RE: SOLUTII..... trimis de
( 8 oct 2008, 15:10:15
Cred catie iti trebuie o expertiza psihiatrica! Dece ar fi necesar ca directorul aeroportului sa fie pilot? Directorul trebuie sa fie un om gospodar care sa stie sa-i puna pe ceilalti la treaba. Poate ca-i trebuie experienta manageriala si nu " expertiza" cum spui tu. Somn usor!
2.2  RE: SOLUTII..... trimis de
( 8 oct 2008, 20:42:44
Asa-i ca-ti este greu?Acri-s strugurii......Despre strategia si imbunatatirea performantei organizationale cu siguranta n-ai auzit....Pe intelesul tau expertiza manageriala=experienta manageriala.Ca sa-ti raspund pe intelesul tau de ce ar trebui ca directorul aeroportului sa fie pilot-uite de aia.Oricum orizontul tau de cunoastere este de toata jena....Noapte buna!
3.   Hic trimis de
( 8 oct 2008, 12:50:52
Din cate cunoastem, acest om e maestru in d-ale avioanelor. Face decolari, salturi, lupinguri, se da peste cap si culmea.....cade in picioare domnilor....Surpinzator ca nimeni nu-l apreciaza la adevarata valoare (ascunsa pe undeva). D-le Rumburak, poate se invarte un inel fermecat si cine stie.....
4.   Asmarandei trimis de
( 8 oct 2008, 14:45:03
frate,sa plece odata asmarandei dar sa isi ia si oamenii de pe aeroport .tine acolo numai non valori.aia nu sunt oameni pregatiti sa munceasca acolo.eu calatoresc saptamanal cu avionul si ce vad ma dezgusta foarte tare.caratorii de bagaje put a transpiratie,cei de la security sunt vai de capul lor habar nu au pe ce lume sunt,in aerogara este foarte frig ....etc.

asta nu este un aeroport international ne facem de ras in fata celorlalti.

pana ma intorc in sv poate gasesc lucrurile schimbate

va salut

4.1  RE: Asmarandei trimis de
( 8 oct 2008, 20:20:47
cum non-valori frate ? cu Alisavetei sef de stat major si Asmarandei sef carmaci totul merge de minune . Inainte de schimbare propun o analiza psihiatrica a celor doi , cine stie , poate se pensioneaza pe caz de boala .
4.2  RE: Asmarandei trimis de
(10 oct 2008, 20:44:51
Din cate stiu in aviatie se fac examene anual si acestora nu li s-a recomandat acest examen medical. Poate cei care recomanda le trbuie un asemenea examen.
5.   ATI INEBUNIT? trimis de
( 8 oct 2008, 18:33:31
DOMNILOR CARE ATIVENIT CU PROPUNEREA CA UN CONTABIL SA CONDUCA AEROPORTUL TRECETI PE LA MEDIC....NUMAI LA MOLDOVENI SE PUTEA VENI CU O ASEMENEA PROPUNERE...RADE TOATA TARA DE VOI...MAIORASUL DE RADIOLOCATIE CE TREABA ARE CU AVIATIA???POATE ASA SE LAUDA PE LA NEAMURI...AAA LUCREAZA DNA LA PRIMARIE....

NOTAconfusedTRAMBA SAU CUM IL CHEAMA ARE LEGATURA CU AVIATIA CUM ARE COADA VACII CU STAMPILA PRIMARIEI...
5.1  RE: ATI INEBUNIT? trimis de
( 8 oct 2008, 20:25:57
Subscriu la ceea ce ati afirmat.Am lucrat ani buni in aviatie....Stiu cu certitudine ca,din pacate,sunt doua alegeri total neinspirate.
6.   Respect ! trimis de
( 8 oct 2008, 20:22:04
Sa stiti ca dl Asmarandei a facut multe lucruri bune pentru Aeroport. Adjunctul Mariuta este un profesionist. Pacat ca sunt citiva angajati la comanda dlui Mirza. Se stie ..... este 03!
6.1  RE: Respect ! trimis de
( 8 oct 2008, 20:44:43
John este O.K.!
7.   RE: Respect ! trimis de
( 8 oct 2008, 20:58:08
G MT iti dau dreptate doar 30% la ceea ce ai afirmat si ca explic mai bine sa stii ca dl Asmarandei este chiar pers potrivita la locul potrivit (pentru in acel mediu este nevoie de o persoana ferma si care stie ce are de facut), insa cu privire la acest adjunct Mariuta nu pot spune acelasi lucru, apele in care inoata sunt cam tulburi de ceva vreme si multi stiu asta ...
7.1  RE: RE: Respect ! trimis de
( 8 oct 2008, 21:04:36
Trecem peste greselile pe care le-ati facut....In fine....Sotul meu il cunoaste f bine pe Asmarandei.A zburat in tinerete cu el.Dupa cum am mai spus,ca pilot a fost f bun,dar ca manager este 0.
8.   Un alt aspect trimis de
( 8 oct 2008, 22:37:20
de observat este faptul ca flutur incearca sa aduca in conducerea cj oameni care au acelasi caracter cu cei pe care i-a criticatsi carora le-a fost opozant in campania electorala.

nu este nici o problema, grupul de influenta va gasi o solutie pentru incadrarea intr-o alta functie de conducere a lui v.r.
9.   Respect trimis de
( 8 oct 2008, 22:57:38
E clar ca e o schimbare politica!Asmarandei a gasit un aeroport prapadit si,in cativa ani i-a crescut eficienta de cateva ori.E un sufletist si un bun meserias si daca,zilnic era la usa lui Marza,nu o facea neaparat din loialitate fata de acesta ci fata de aeroport,milogea fonduri.

Domnule Flutur!Va stiu un om corect si drept!Ar trebui sa vorbeasca cifrele si daca tot va hotarati sa-l schimbati pe Asmarandei,macar puneti in locul lui pe cineva mai meserias si in ale aviatiei si in ale managementului si nu doar "agreat"

Nu Asmarandei va plage dupa aeroport.Va fi exact invers
9.1  RE: Respect trimis de
( 9 oct 2008, 07:18:03
Sufletist....Ma faceti sa rad.Sunt una dintre persoanele care stiu ce se intampla acolo.Ceea ce ati scris,puteti sa povestiti copiilor acasa,nicidecum noua.Asmarandei a facut foarte multe gafe,iar aeroportul arata jalnic.Cat despre cei care lucreaza acolo nu pot sa spun ca sunt sclavi pe plantatii.Pentru ca sa fii respectat de catre cei din jurul tau trebuie sa te respecti pe tine in primul rand.

P.S.Un audit economico-financiar ar fi foarte util in perioada urmatoare.
9.2  RE: Respect trimis de
( 9 oct 2008, 07:19:29
....nu pot decat sa spun....
10.   Re: Respect trimis de
( 9 oct 2008, 01:15:41
Auzi Vasea, asta cu Asmarandei sufletist mi-a placut ! Ca om care lucrez acolo pot sa spun doar atat: Credeti-ma nu v-ati dori sa lucrati sub comanda lui !
11.   Bine le ziceti toti trimis de
( 9 oct 2008, 09:49:13
toti aveti dreptate, mai ales ca sint angajati ai aeroportului care isi dau cu parerea, din moment ce in prostia lor s-ar parea ca folosesc inclusiv indicativele radio ale statiilor de emisie receptie pentru identificarea unor pers. de acolo; aeroportul la scara lui e o tara mai mica si va avea conducatorii pe care ii merita, fie ca va fi intransigentul Asmarandei impreuna cu cine vrea el alaturi, sau alt conducator impreuna cu alcoolicul Mariuta alaturi
11.1  RE: Bine le ziceti toti trimis de
( 9 oct 2008, 10:04:55
Eu cred ca este normal ca fiecare sa-si asume responsabilitatea asupra celor scrise.Sub protectia anonimatului unii au impreia ca-si pot permite orice.Nu este chiar asa,mai ales pe internet.Internetul este ca o carte deschisa...dar este prea mult de explicat.Din pacate sunt multi care nu realizeaza in ce lume traiesc....
12.   Re: Gabriela si Cipriotul trimis de
( 9 oct 2008, 14:18:13
acestea fiind spunse nu pot decat sa adaug ca internetul nu este chiar asa usor de descoperit si poate tu nu stii in ce lume traiesti, daca il sustii pe acel alcoolic...

Si da acest Mariuta nu este altceva decat un mare alcoolic, pe care, domnul Asmarandei a avut buna intentie sa-i mai dea o sansa pe care a dovedita ca nu o merita. Doresc sa mai adaug ca nici Mariuta, nici Flutur nu au ce cauta in aceste relatii ale aeroportului. Domnul Asmarandei sa foarte bine acolo si isi face treaba foarte bine. Traiasca domnul Asmarandei!
12.1  RE: Re: Gabriela si Cipriotul trimis de
( 9 oct 2008, 14:42:30
Traiasca seful.Sunteti penibila doamna!!!Ceea ce am scris imi asum.Stiu foarte bine ce se intampla in acel aeroport.Daca nu era John,se ducea totul de rapa.Era mai rau decat atat.Pacat ca John nu a avut putere de decizie atat timp cat era prezent Asmarandei acolo.
13.   Sunteti la furat....multi dintre voi trimis de
( 9 oct 2008, 14:35:44
Multi dintre cei care sustineti actuala conducere, ma refer la cei doi Asmarandei si Alisavetei, habar nu aveti sub ce stres se lucreaza acolo. Acum de cand cu zvonurile astea sau mai potolit dar nu stiti ce a fost pana la schimbarea lui Mirza! Exact ca la puscarie chiar mai rau! Bataie de joc in toata regula! Intrebati oamenii de la aeroport cam ce premii s-au luat de sarbatori in ultimii 3 ani. Va spun eu: intre 300 de mii si 1 milion, pe cand la cabinetul 1 si cabinetul 3 premiile au depasit orice bun simt! Iar daca acest domn Mariuta nu era pe acolo chiar ca se ducea tot de rapa! Asa cum e el, a tinut aeroportul...nu ceilalti 2. Nici unul din cei 2 nu se pricepea la nimic de aviatie cand au venit, iar acum sunt mai rau decat erau la inceput!
13.1  RE: Sunteti la furat....multi dintre voi trimis de
( 9 oct 2008, 14:45:04
Stiu ce premii s-au dat la aeroport.Sunteti de toata jena domnilor Marza si Asmarandei-stiti voi de ce....Anajatii nu au avut si ei sarbatori la fel ca voi asa-i?
13.2  RE: Sunteti la furat....multi dintre voi trimis de
( 9 oct 2008, 14:46:27
Angajatii.....
14.   Da bine trimis de
( 9 oct 2008, 16:25:29
Sa inteleg din ce se zice aici (Grigore Varlam) ca sint doi Asmarandei si unul Alisavetei care conduc aeroportul??? Trei persoane la care le face fata acel erou, dupa unii alcoolic pe nume Mariuta? Eu am acces la foaia matricola a lui Mariuta si va spun ca nici macar asa-zisa facultate facuta pe care a facut-o la mare distanta in SV (deh, aeroportul e departe de ea) nu are cap si coada. Citi din voi ati facut anul I la terminarea facultatii??? Macar daca avea studii in domeniul aviatiei, dar acest ins cu aere de securist smecheras nu stie nimic.
15.   Tovarase PROFESOR... trimis de
( 9 oct 2008, 16:58:21
se vede ca esti pe dinafara cu toate pentru ca dl Mariuta are studii de aviatie adica Scoala de maistri de aviatie de la Medias dupa care a lucrat si la Otopeni ca tehnic la BAC/Boeing (daca stii cam ce inseamna asta, nu-s nici pe departe la fel cu masina pe care o conduci), iar daca ai acces la foaia matricola si o spui public esti de cacao pentru ca un om cu capul pe umeri nu ar vorbi de "secretele de serviciu" cum nici baietii de la aeroport nu o fac! Tu cum ai terminat facultatea? As zice ca ai trecut ca Voda prin loboda pe acolo
16.   Hahaha trimis de
( 9 oct 2008, 17:04:42
Scoala de maistri de aviatie???? Caporal cu saiba. Poate ca a lucrat la Otopeni, dar la Otopeni au "lucrat" si altii, de au murit niste oameni prin decembrie 89, dar eu ma refeream la studii SUPERIOARE, nu ce invata un caporal sa se aplece cind trece pe sub aripa la MIG.
16.1  RE: Hahaha trimis de
( 9 oct 2008, 19:14:42
Oricum,va asigur ca este mai in tema decat un ofiter de radiolocatii care a lucrat la Dumbraveni.Pacat......
17.   Paza trimis de
( 9 oct 2008, 19:17:57
eu va zic sa-l lasati in pace pe mariuta, e treaba lui ce face si cum face, ca apoi iar ajunge in presa ca acum citiva ani ca la aeroport doar se bea si se fura. scrieti depre cum se poate face sa fie international aeroportu daca stie cineva, nu sa va luati de oameni ca si el e om chiar daca a gresit si un prieeten imi spunea ca il verifica acum, dar trece el saracu si prin asta ca mi-a zis prietenul ca asta a schimbat multi directori si e uns cu toate alifiile , nu-l prinde nici Flutur daca vrea
18.   Mare bandit trimis de
( 9 oct 2008, 20:07:00
Am vrut sa ma angajez la aeroport si m-am ingrozit. Am incaput pe mina acestui Mariuta si mi-a cerut cit nu face. Apoi mi-a spus ca odata intrat acolo are el grija de mine, ca el are oameni peste tot, ca si-a adus si un prieten de la baneasa acolo cu care taie si spinzura de nu misca nimeni, care comenteaza e mincat. Sa merg pe mina lui ca e aranjat si ca imi va iesi inzecit tot ce ii dau lui. Ca la ailalti sefi nu am ce discuta ca-s suciti si strica "traditia" pe acolo, degeaba stau, dar ii zboara el si pe aia. Apoi mi-a zis si mi-a promis ca voi avea si viata usoara, doar sa-l ajut cind e nevoie, apoi niste chestii ca nu le pot spune aici, dar prin alea urma sa o duc ca lumea, ca el are oameni si la Consiliu si nu sint probleme.Mi-a zis ca are oameni care ciripesc unde trebuie, ca nu are jena cu legea si ca juristul e al lui ca el l-a angajat, ca are de la sofer pina la paza totul aranjat. Eu am zis nu mersi, ca sa dorm linistit ,oricum salariu era mic si nu merita
19.   Sursa sigura trimis de
( 9 oct 2008, 20:26:52
Eu nu stiu care e treaba cu aeroportul asta, dar stiu altceva si imi dau seama ca o parte din cei care scriu aici sint prietenii lui de circiuma, adica a lui Mariuta. Sau daca nu cumva se lauda singur. Eu am agatat odata o gagica care era asistenta la urgenta si intr-o seara am asteptat-o degeaba, m-am suparat si nu am mai cautat-o. Dupa doua zile m-a sunat si si-a cerut scuze ca nu a venit, dar era de serviciu si a venit unul mare de la aeroport, adus de aia de acolo in coma alcoolica. Atunci nu am crezut-o, dar acum inteleg de unde era chestia.
19.1  RE: Sursa sigura trimis de
(10 oct 2008, 01:18:22
Erau doi in coma alcolica atunci ASMARANDEI SI CU MIRZA,iar ALISAVETEI ii tinea de cap,acu intelegi de unde veneachestia
19.2  RE: Sursa sigura trimis de
(10 oct 2008, 20:25:26
ACEST GEON UN SUPERDOTAT SI ATOTSTUTOR IN AVIATIE INVATA UN COMANDOR CE ESTE AVIATIA? V-ATI PUS INTREBAREA CUM A AJUNS ASMARANDEI COMANDOR? LA FEL CUM A FACUT GEON FACULTATEA LA ID SUCEAVA? EI DRAGILOR ASMARANDEI ARE ACADEMIA DE INALTE STUDII MILITARE -SECTIA AVIATIE BUCURESTI SI CURS POSTUNIVERSITAR DE MANAGEMENT, A ZBURAT SUPERSONICUL SI TREI ELICOPTERE: ALOUETTE, PUMA SI MI8 - ASA ATESTA DOCUMENTELE PE CARE LE ARE PENTRU CEI CARE-L PONEGRESC
20.   Confirm trimis de
( 9 oct 2008, 20:45:21
are dreptate asta dinainte, eu il stiu de mult, acum nu l-am mai intilnit, dar inainte de a se apuca de baut, eu il acopeream fata de nevasta cind se ducea la gagici, apoi ne-am cam racit ca s-a apucat de baut, a lasat gagicile mai moale, nu de totwinking si a dat pe bautura, iar noi ne-am racit, ca eu nu le am cu paharul
20.1  RE: Confirm trimis de
( 9 oct 2008, 21:53:48
dar cu ce le ai? cu pepsi cola de la ospiciu
20.2  RE: Confirm trimis de
( 9 oct 2008, 21:56:38
CU VIN POPESC DE LA ARHIEPISCOPIE UNDE LUCREAZA TACTU
21.   Urban rm valcea trimis de
( 9 oct 2008, 21:59:09
eu zic sa nu va mai datzi cu parerea retardatzilor ... ca habar n-avetzi despre ce se intampla acolo .. mergetzi la pascut
22.   ADEVARUL trimis de
(10 oct 2008, 01:42:03
Prieteni ,atentie ,din cite am auzit si din cite cunoscunanume individ de pe aeroport ,VASEA,FULEX CIPRIOTUL, si probabil PROFESORUL ,sunt una si aceiasi persoana adica ALISAVETEI CLAUDIU VASILE cum ii spuneam in scoala "prostul clasei "Din cite imi aduc abinte nu cumva stateai pe Amurgului,nu erai tu ala care te duceai cu pira pe la profi? Si acum a ajuns mare sef .Mare prost a fost ala care i-a dat lui asta o functie .Dar o intrebare ,ai terminat facultatea ?ca din cite am citit prin comentarii ai facut o facultate cu profil de aviatie pe care ai terminat-o in vreo 7 ani. Asa e ? Esti tare omulei mai ceva ca la medicina . Vorba aia cine se aseamana se aduna ,da i-ai spus lui Asmarande cum l-ai tradat? Sau asta e un subiect tabu .Na ca sa aflat! Ce mai poti face de acu povestestei cum te-ai dus pe la consiliu .Bai Vasea da iti sta bine in toalele alea cu care erai inbracat de parca erai cel putin comandant de vapor ca de avion nu spun nimic deoarece parca iti era teama de inaltime
23.   Marcel e mariuta trimis de
(10 oct 2008, 09:51:44
Si eu am fost coleg cu alisavetei in scoala, dar nu a stat niciodata pe amurgului sau sa i se spuna prostul clasei, astea sint niste chestii aproximative scoase de aburii alcoolului
24.   Stim trimis de
(10 oct 2008, 13:30:53
mare bandit trimis de STII TU DOMNU GEON (2008-10-09, 20:07:00)

"Am vrut sa ma angajez la aeroport si m-am ingrozit...." fugi tare baaa!!!

Singurul angajat pe naspa este ala mic cracanat si chel... stiu ca i s-a schimbat foaia de examen ca sa poata fi admis la aeroport pt ca venea micutu cu dedicatii de la arhiepiscopie si de la mirza.
24.1  RE: Stim trimis de
(10 oct 2008, 20:37:49
MARE BANDIT INTRADEVAR IMPRUMUTA INAINTE DE A VENI ASMARANDEI MOTORINA AEROPORTULUI LA DIVERSI SI ACEASTA NU SE MAI INTORCEA FIZIC CI NUMAI SCRIPTIC, IAR VALORIC IN MONEDA CONVERTIBILA IN BUZUNARUL LUI. LUPTA DE MULT SA-L SCHIMBE PE ASMARANDEI CA NU A MAI PUTUT ORGANIZA CU GASCA BETII SI EXCURSII IN DELTA SI ALTE LOCATII CU MIJLOACELE DE TRANSPORT ALE AEROPORTULUI SI PE BANII ACESTUIA. "GABRIELA" FACI PARTE DIN GASCA CUMVA DE II IEI ATAT APARAREA UNUI MARE SMECHER SI ALCOLIC.
24.2  RE: Stim trimis de
(10 oct 2008, 22:44:07
Nu fac parte din nici o gasca.Am spus ca-l cunosc si stiu ca profesional este O.K.Nu am de unde sa stiu ce face omul in timpul sau liber.

Am vrut sa spun doar ca este o varianta mai buna John decat un maior in rezerva de radiolocatii.Nu m-am referit decat la capacitatea lui profesionala.
25.   Mariuta e teapa trimis de
(10 oct 2008, 14:45:01
eu nu stiu nimic de aeroportul vostru, dar am incercat sa cumpar de la mariuta asta un land rover busit si a vrut sa ma tepuiasca asa ca l-am bagat in masa.
26.   Victorie trimis de
(10 oct 2008, 19:52:02
mariuta e un bou. virgil e za best ca e seful meu. ha
27.   Asa e trimis de
(10 oct 2008, 20:43:15
sint de acord cu colegu. uraaaaaaaaaaaaaa
28.   Dedey e mariuta trimis de
(10 oct 2008, 21:10:38
Ba Mariuta. Eu am venit cinstit cu banu, sa ma angajez ca asa se da peste tot azi, degeaba ziceti toti pe aici. Dar tu nu te mai saturi, ca iti trebuie mult tare ca sa bei cu vadra. Ce tot ma compari cu tot felul de cracanei de la tine de acolo, pe care ii saruti in locuri umede de anal-fabet ce esti? Eu ti-am platit corect, dar tu tragi prea tare la masea pentru buzunarul meu. Crezi ca nu m-am interesat inainte de a sari cu banu cine esti? De 20 de ani furi tot ce prinzi de pe aeroport si duci la tatu in sat, in neamt la tine. Anul asta ai candidat si la primaria din sat, dar nu te-a votat nici tatu care era mai beat decit tine si in loc sa puna stampila pe hirtie a pus-o pe frunte la tine si tu de beat ce erai ai venit asa cu votat pe frunte la aeroport de rideau toti de tine ca nu stiau daca ai buletin sau tu esti buletin, vezi de tuica ta
29.   Continuare trimis de
(10 oct 2008, 21:15:17
Daca esti tare dom GEON vino aici si spune cu ai fugit in vara la tine in sat, imediat dupa ce a iesit Flutur presedinte si te-ai dus sa candidezi la primaria din sat la tatu ca tie-era frica ca aude Flutur cit ai furat in 20 de ani si vei fi primul care va fi dat afara de pe aeroport, dar nu te-a votat nici tatu, pacat ca poate daca ieseai acolo primar, se pricopsea satul si scapa aeroportul de lepra nr.1 si eu poate acum aveam serviciu cinstit acolo.
30.   Adio trimis de
(10 oct 2008, 21:18:34
ADIO A+A
31.   LIPSA MINTE trimis de
(10 oct 2008, 21:24:55
BOULE CA SA CANDIDEZI CA PRIMAR TREBUIE SA AI MUTATIE ACOLO UNDE CANDIDEZI

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei